Нові магазини техніки: Mi Home, Huawei, Mi Store, Ельдорадо та Comfy

Нові магазини техніки: Mi Home, Huawei, Mi Store, Ельдорадо та Comfy

13.07.2017 10:00
  461
rau

Які магазини техніки та електроніки почали роботу останнім часом і які бренді готуються до відкриття.

Mi Home

У київському ТЦ Globus відкрився монобрендовий магазин Mi Store Україна. Як повідомляє прес-служба торгового центру, в асортименті представлені інноваційні продукти Xiaomi і MIJIA: смартфони, планшети, ноутбуки, телевізори, електротранспорт, портативні батареї, годинник, фітнес-трекери, smart home і інше. Загальна площа магазину 142 кв. м. Торгова точка Mi Home знаходиться на першому поверсі ТЦ Globus. Це п’ятий офіційний магазин компанії Xiaomi в Україні.

Ельдорадо

Мережа магазинів побутової техніки та електроніки Ельдорадо продовжує проводити оновлення своїх торгових точок. По одному магазину відкрилося у Києві, Вінниці і Львові. Про це повідомляється на офіційній Facebook-сторінці рітейлера.

Huawei

На початку липня в ТРЦ Lavina Mall відкрився фірмовий магазин Huawei. Про це пише компанія Protoria. Асортимент представлений останніми розробками мобільних пристроїв і гаджетів бренду.

Mi Store

Компанія Xiaomi відкрила перший монобрендовий магазин-шоурум Mi Store у Львові в ТРЦ King Cross Leopolis. Як йдеться в офіційному повідомленні бренду, торгова точка розмістилася на першому поверсі і зайняла площу 77,15 кв. м. В магазині можна протестувати всю представлену продукцію і отримати консультацію з продуктів бренду Xiaomi і MIJIA, який втілює концепцію “розумного дому”.

Comfy

По одному новому магазину з’явилося у Comfy в Маріуполі та Києві. Відкриття першого відбулося 16 червня у ТРЦ ПортCity за адресою: Запорізьке шосе, 2. Другий став флагманом в київському регіоні і відкрився 8 липня в ТЦ Городок. Що змінилося в оновленому Comfy і що в ньому представлено, можна дізнатися з фоторепортажу RAU.

Читайте також

Огляд нових ресторанів і кафе: Bubble Waffle, НІ ХАУ, Semifreddo і Франс.уа


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Вже в цьому році в західному регіоні України відкриються три нових ТРЦ та розпочнеться будівництво ще трьох ТРЦ

Вже в цьому році в західному регіоні України відкриються три нових ТРЦ та розпочнеться будівництво ще трьох ТРЦ

На різних стадіях реалізації на заході країни знаходяться одразу шість проєктів нових торгово-розважальних центрів...
time icon  
  65
Усі новини ринку