Нові магазини техніки: Фокстрот, MOYO і найбільший в Україні Цитрус Сервіс

Нові магазини техніки: Фокстрот, MOYO і найбільший в Україні Цитрус Сервіс

28.07.2017 11:52
  558
rau

Які магазини техніки та електроніки почали роботу останнім часом і які бренди готуються до відкриття.

Цитрус

На -1 поверсі ТЦ Globus відкрився найбільший Цитрус Сервіс в Україні. Як повідомила RAU прес-служба торгового центру, його загальна площа становить 571 кв. м. Відкриття відбулося 27 липня. Інтер’єр виконаний в новому брендовому стилі компанії.

«У цьому році ТЦ Globus приділяє особливу увагу розвитку співробітництва з операторами електроніки та сервісного обслуговування — цей retail-сегмент користується великим попитом у киян і гостей столиці. Відкриття найбільшого в Україні Цитрус Сервісу в ТЦ Globus 2 — це важлива подія, яка якісно доповнить різноманіття пропозицій товарів електроніки та супутніх послуг у ТЦ Globus 2. Важливо відзначити, що ми вже маємо успішний досвід співпраці з компанією Цитрус — вже більше року в ТЦ Globus 1 працює флагманський магазин Цитрус в новому форматі. Я впевнений, що розвиток нашої співпраці буде успішним і цікавим для відвідувачів ТЦ Globus», — коментує керівник Адміністрації ТЦ Globus Олесь Щириця.

MOYO

27 липня в Херсоні урочисто відкрився перший магазин MOYO. Про це йдеться на Facebook-сторінці рітейлера. Торгова точка знаходиться в ТРЦ Fabrica на вул. Залаегерсег, 18.

Фокстрот

3 серпня в Мукачево відкриється оновлений магазин техніки та електроніки Фокстрот. Як повідомляє Facebook компанія, магазин з’явиться на вул. Миру, 151.

Читайте також –

Нові магазини техніки: Mi Home, Huawei, Mi Store, Ельдорадо та Comfy


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку