Ігор Ланда йде з посади гендиректора мережі NOVUS, його місце займе Марк Петкевич

Ігор Ланда йде з посади гендиректора мережі NOVUS, його місце займе Марк Петкевич

18.01.2017 12:21
  880
Ukrainian Retail Association

Марк Петкевич з вересня 2015 року обіймав посаду виконавчого директора, а з 19 січня призначений новим генеральним директором NOVUS Україна.

Про це RAU повідомила прес-служба мережі NOVUS. Ігор Ланда, який обіймав посаду генерального директора мережі з 2010 року, призначений генеральним директором компанії БТ Інвест Україна – представництва литовської компанії BT Invest. Український підрозділ холдингу розвиває чотири напрямки діяльності: мережу супермаркетів NOVUS, будівельну компанію Stolitsa Group, розважальний торговий центр Retroville і зерновий термінал у Миколаєві.

Як підкреслили в прес-службі, кадрові зміни в структурі двох компаній стали природним етапом їх розвитку.

«Група БТ Інвест активно розвивається в Україні. Функції операційного контролю буде здійснювати генеральний директор Ігор Ланда», – зазначили в NOVUS.

У компанії також відзначили, що мережа супермаркетів продовжує розвиватися і ставить перед собою амбітні цілі. У планах мережі на 2017 рік відкрити п’ять нових магазинів і збільшити торгову площу на 20 000 кв. м.

Довідка. Мережа супермаркетів NOVUS працює на ринку України з 2008 року. Мережа налічує 34 торговельних об’єкта різних форматів площею від 800 до 7 000 кв. м. Загальна площа торгових комплексів компанії — понад 170 000 кв. м. За підсумками 2015 року товарообіг мережі склав 4,8 млрд грн. Також у 2015 році компанія почала розвивати франшизу. Перші два франчайзингових магазини були відкриті в Миколаєві.

Читайте також –

Французький гамбіт: АШАН купує мережу гіпермаркетів Караван


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку