GOLAW – у десятці найсильніших юридичних фірм України

GOLAW – у десятці найсильніших юридичних фірм України

25.11.2016 03:38
  983
rau

Асоціація рітейлерів України вітає багаторічного юридичного партнера RAU – GOLAW – із визнанням високого професійного рівня.

GOLAW увійшла до десятки лідерів юридичного ринку країни за результатами щорічного рейтингового дослідження «50 провідних юридичних фірм України 2016 року» від газети «Юридична практика» і журналу «Новое Время». Фірма названа серед лідерів юридичного ринку України в кримінальному і податковому праві та в галузі енергетики і природних ресурсів.

Окрім цього, керуючий партнер фірми Валентин Гвоздій визнаний серед провідних юристів з податкового права та вирішення судових спорів, а старший партнер Сергій Оберкович – одним з кращих фахівців в практиці корпоративного права та M&A, а також в секторі енергетики і природних ресурсів.

Довідка. GOLAW – одна з провідних і найбільш професійних команд юридичних бізнес-консультантів України, яка надає клієнтам юридичні послуги топ-якості у сферах корпоративного, банківського, фінансового, податкового права. З моменту свого створення у 2003 році, фірма орієнтована на забезпечення всебічної підтримки вітчизняного та міжнародного бізнесу в Україні. GOLAW постійно отримує високу оцінку в найавторитетніших міжнародних рейтингах, як Legal 500, Legal Experts та тримає лідируючі позиції у вітчизняних “50 провідних юридичних фірм України” і “Топ-100 юристів в Україні”.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку