III Форум директорів «Диригенти змін»: як сформувати ефективну стратегію розвитку країни в епоху кризи цінностей

III Форум директорів «Диригенти змін»: як сформувати ефективну стратегію розвитку країни в епоху кризи цінностей

15.11.2016 09:00
  1112
rau

У четвер, 10 листопада, в Києві, у готелі Hilton Kyiv, відбувся третій щорічний Форум директорів «Диригенти змін», який зібрав понад 350 лідерів думок, українських та міжнародних експертів, представників бізнесу і політичної еліти.

RAU виступала інформаційним партнером заходу. Учасники обговорили основні складові стратегії розвитку України, а також ключові трансформаційні процеси, що відбуваються зараз в українському суспільстві та бізнесі.

Серед спікерів Форуму в цьому році були такі відомі бізнесмени, державні і громадські діячі, як Юрій Косюк, голова наглядової ради компанії «Миронівський хлібопродукт»; Борис Ложкін, голова Національного інвестиційного ради; Владислав Троїцький, режисер, засновник Центру сучасного мистецтва «ДАХ»; Святослав Вакарчук, громадський діяч і лідер групи «Океан Ельзи» та багато інших.

dirizhery-izmenenij-9

Відкриття Форуму розпочалося з бізнес-сніданку з провідними юристами міжнародної компанії Dentons, під час якого учасники на прикладі практичних кейсів обговорили роль керівника в побудові системи комплаєнс.

Після цього, під час дискусійних панелей організатори та гості Форуму “Диригенти змін” говорили про формування нової моделі розвитку сучасної України; ролі інновацій в управлінні компаніями і талантами; впровадженні корпоративного управління як ключового інструменту у керуванні змінами, а також ролі особистості в процесі трансформації держави, суспільства та бізнесу.

Крім питань бізнесу та розвитку держави, під час майстер-класу «Лайфхаки щасливих людей» учасники також мали можливість подискутувати про роль щастя і розстановці життєвих пріоритетів у побудові ефективного бізнесу. А в ексклюзивному Whisky Corner всі бажаючі змогли продегустувати найкращі сорти шотландського віскі.

dirizhery-izmenenij-8

Протягом всього заходу працювала спеціальна демо-зона, в якій був представлений перший в Україні «зелений» бізнес-центр «Астарта», побудований у відповідності з технологіями «зеленого» будівництва та сертифікований за міжнародним стандартом BREEAM International 2013 (Interim).

В рамках Форуму також відбулося нагородження лідерів, які, на думку експертів компаній «Делойт», Dragon Capital і Talent Advisors, зіграли важливу роль у формуванні та реалізації стратегії розвитку сучасної України. «Диригентами змін» в цьому році стали Тимофій Милованов (в. о. президента «Київської школи економіки»; проект VoxUkraine); Віталій Шабунін (голова правління «Центру протидії корупції»); і В’ячеслав Клімов (співзасновник «Нової пошти»; проект СУП («Спілка українських підприємців»)).

dirizhery-izmenenij-2

«Ми дуже раді, що з кожним роком Форум директорів збирає разом все більше однодумців, особистостей, завдяки яким відбуваються якісні зміни в житті суспільства, держави і бізнесу. Ці люди не тільки створюють і розширюють систему сучасних цінностей, але і формують парадигму нової країни, здатною впоратися з будь-якими викликами», – зазначила Уляна Медуха, партнер компанії Nobles Fortune, організатора Форуму “Диригенти змін”.

«Нашим суспільством донині рухають соціальні норми, сформовані й усталені при СРСР. Все звично чекають реформ від чиновників, покладають відповідальність за помилки на державу, за економічні проблеми – на олігархів. Щоб побудувати дійсно сучасне та прогресивне суспільство, ми повинні усвідомити, що країна – це ми, що будь-яка глобальна зміна починається з ідеї, ініціативи та зусиль окремої людини. Місія нашого покоління – створити умови для сьогоднішніх тінейджерів, мілленіалів, готових брати на себе відповідальність за власне майбутнє і, сподіваюся, за майбутнє нашої країни», – підкреслив Андрій Булах, керуючий партнер компанії “Делойт”, генерального партнера Форуму “Диригенти змін”.

dirizhery-izmenenij-11

«Сьогодні в Україні відбуваються вражаючі структурні зміни. Це турбулентний період для українського ринку, але це також і час нових можливостей і перспектив. Ось вже 25 років Dentons привносить свій внесок у розвиток нашої країни і підвищення її інвестиційної привабливості, і ми раді продовжити цю традицію, підтримавши цей захід. Сподіваюся, Форум директорів став хорошим майданчиком для відкритого діалогу і пошуку ефективних рішень сучасних викликів і завдань», – сказав Олег Батюк, керуючий партнер Dentons в Україні, юридичного партнера Форуму “Диригенти змін”.

Довідка. Nobles Fortune – консалтингова компанія по створенню комунікаційних платформ, що спеціалізується на проведенні ділових заходів для перших осіб бізнесу та уряду. Місія компанії – створювати додану вартість для економіки України через формування професійних співтовариств.

 


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку