Нова пошта оновила послугу Nova Poshta Shopping

Нова пошта оновила послугу Nova Poshta Shopping

23.11.2016 04:02
  878
Ukrainian Retail Association

Нова концепція сервісу Nova Poshta Shopping передбачає два види послуг – класичний форвардінг і викуп товару з доставкою в Україну, у відділення Нова пошта.

Як повідомила RAU прес-служба компанії, скористатися форвардінгом товарів з інтернет-магазинів США можна вже зараз на сайті NPShopping. При цьому протягом наступних кількох тижнів перелік доступних онлайн-майданчиків поповниться магазинами країн Європи – Німеччини, Італії, Великобританії та Польщі.

Тарифікація посилок стартує від 0,5 кг фактичної ваги товару та складає $2,9. Доставка посилки вагою 1 кг відповідно буде коштувати $5,8. В цю вартість входить оформлення замовлення, його обробка, розмитнення (для товару вартістю до 150 євро) і доставка із США в відділення Нова пошта. Вартість послуги для замовлень з європейських інтернет-магазинів також тарифікується від 0,5 кг, доставка посилки такої ваги складе 2,9 євро.

Крім цього, компанія впровадила низку нововведень з метою поліпшення клієнтського досвіду користування сервісом. Зокрема, Нова пошта удосконалила онлайн-платформу і запустила мобільну версію сайту NPShopping. На етапі замовлення та обробки посилок клієнти будуть отримувати безкоштовний трекінг через зручні канали – Особистий кабінет та email. А про надходження посилки у відділення компанія повідомить клієнтів шляхом sms та повідомлень в месенджері Viber.

Крім того, за домовленістю з Amazon Нова пошта буде здійснювати email-інформування клієнтів в Україні через сервери американського онлайн-гіганта. Це зроблено для того, щоб всі електронні листи клієнтам, що стосуються саме цих замовлень, гарантовано доходили до адресатів.

«Перезавантаження Nova Poshta Shopping – це результат продуктивного діалогу з клієнтами. Ми почули їх відгуки, врахували отримані пропозиції і готові віддячити за цей зворотний зв’язок якісним сервісом», – прокоментував директор з розвитку Нова пошта Максим Рабинович.

У компанії також продовжують працювати над другою частиною сервісу Nova Poshta Shopping – послугою викупу з доставкою в Україні. Її суть полягає в тому, що клієнт вибирає тільки бажані товари, а сервіс приймає оплату, викуповує товар і доставляє клієнту. Запустити послугу планується в січні 2017 року.


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку