Нова пошта почала доставляти посилки з китайських інтернет-магазинів

Нова пошта почала доставляти посилки з китайських інтернет-магазинів

26.12.2016 01:22
  616
Виктор Нагорский

У планах Нова пошта – стати лідером в Україні за обсягами імпорту e-commerce посилок з Китаю і вже в 2017 році перевезти звідти понад 2 млн відправлень.

Як повідомила RAU прес-служба Нова пошта, компанія, у співпраці з найбільшим китайським логістичним оператором SF Express, розробила і впровадила послугу експрес-доставки товарів з найбільших китайських онлайн-магазинів, включаючи Ali Express, в будь-яку точку України. Серед інших інтернет-магазинів, товар яких можна доставити за допомогою послуги вже зараз – Gearbest, Sammydress, Everbuying, 139shopping.com, Banggood, JD.com, LightintheBox, DHGate.

Офіційному старту послуги передував тестовий період, протягом якого компанія фіксувала відгуки та допрацьовувала механізм сервісу. Завдяки цьому тільки в листопаді 2016 року Нова пошта доставила українцям понад півмільйона посилок з Китаю.

Доставка здійснюється за рахунок відправника (продавця). А скористатися нею можуть клієнти, які вибирають безкоштовну доставку SF Express і SF eParcel серед інших опцій при оформленні замовлення.

При цьому Нова пошта обіцяє трекінг посилок на всіх етапах і прискорені терміни доставки (при середньому терміні доставки з Китаю в 21-30 днів, в НП обіцяють доставити за 10-15 днів).

На прикладі ланцюжок доставки виглядає так: SF Express відповідає за прийом посилок зі складу інтернет-магазину в Китаї, їх обробку, експортне митне оформлення та авіаперевезення в Україну, де за прийом і доставку одержувачеві відповідає Нова пошта. При цьому вибір інтернет-магазином компанії-перевізника, в даному випадку SF Express, ґрунтується на його рейтингу і показниках швидкості доставки.

Згідно з чинним законодавством, після прибуття в Україну всі вантажі проходять вхідний контроль інспекторами Митної служби. Нова пошта повністю контролює вантаж і відповідає за його збереження від прийому в аеропорту Бориспіль до доставки одержувачу.

Довідка. Нова пошта — українська компанія, один з лідерів ринку доставки. Зараз його мережа охоплює понад 900 населених пунктів України і налічує понад 2200 відділень, а також більше 1400 почтоматів. У 2015 році компанія доставила понад 93 млн відправлень.

Читайте також –

Нова пошта оновила послугу Nova Poshta Shopping


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку