Нова пошта відкрила відділення нового формату (+фото)

Нова пошта відкрила відділення нового формату (+фото)

23.11.2017 01:08
  613
rau

Головна особливість нової локації – велика зона самообслуговування з поштоматами власної мережі Нова пошта та облаштований дитячий куток.

Про це RAU повідомила прес-служба компанії. Інноваційне відділення Нова пошта знаходиться у київському ЖК «Новопечерські Липки» (вул. Драгомирова, 17). Поштомати містять 80 комірок для видачі посилок та надають можливість оплатити послугу доставки.

Мета відділення нового формату – зробити популярнішим безконтактний сервіс доставки, коли клієнти отримують відправлення у поштоматі, а оператори переважно консультують їх з питань доставки.

Команда відділення працює за поліпшеною схемою вантажообміну між клієнтською та внутрішньою зонами: завдяки спеціальним «віконцям» операторам не потрібно залишати робоче місце.  Використовується нове обладнання – пересувні стелажі для приймання відправлень, ергономічні стенди для зберігання посилок і різних видів пакуванння. Крім того, робочі місця операторів оснащені вбудованими електронними вагами.

Нова локація на Печерську стала вже 15-тим столичним відділенням, де клієнти можуть скористатися зонами самообслуговування на базі власних поштоматів компанії.

Довідка. Нова пoшта – українська компанія, один з лідерів ринку доставки. Зараз її мережа покриває більше 900 населених пунктів України і налічує понад 2200 відділень, а також понад 1400 почтоматів. У минулому році компанія збільшила кількість відправлень на 40%. Валовий дохід Нова пошта в 2016 році склав 5,4 млрд грн.

Читайте також –

Ірина Холод, Нова пошта: Компанія переживає наслідки бурхливого зростання


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку