Найбільша Zara в Україні та інші бренди Inditex відкриються в ТРЦ River Mall

Найбільша Zara в Україні та інші бренди Inditex відкриються в ТРЦ River Mall

31.10.2018 12:00
  665
rau

Inditex відкриє в ТРЦ River Mall магазини семи брендів загальною площею понад 7400 кв. м. Близько половини цієї площі відведено під двоповерховий магазин найпопулярнішого бренду у світі – Zara.

Read in English

Про це RAU повідомила прес-служба торгово-розважального центру. Магазин Zara займе площу 3511 кв. м, що робить його найбільшим об’єктом мережі в Україні, Massimo Dutti – 678 кв. м, Zara Home – 529 кв. м, Pull & Bear – 798 кв. м, Oysho – 408 кв. м, Bershka – 932 кв. м, Stradivarius – 557 кв. м.

«Магазини групи Inditex будуть розташовані на двох рівнях ТРЦ, при цьому Zara буде двоповерховою, що повністю відповідає концепції проекту і самого бренду», – прокоментував комерційний директор ТРЦ River Mall Михайло Нечипорчук.

Всі магазини Inditex Group в River Mall відкриються в нових форматах європейських концепцій, що мають дві окремі лінії як для чоловіків, так і для жінок. Прихильність Inditex Group інновацій була удостоєна сертифікації LEED за виконання низки екологічних факторів, включаючи високу енергоефективність і використання матеріалів з низьким рівнем впливу.

Фахівці Colliers International ведуть переговори з провідними гравцями на ринку та відкриті до обговорення нових унікальних концепцій.

Довідка. Inditex Group – іспанська компанія, заснована в 1963 році. Є одним з найбільших fashion-рітейлерів у світі. Близько 7 000 магазинів групи працюють в 91 країні.

На ринку України Inditex Group представлена ​​з 2008 року брендами Zara, Pull & Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home і Uterque. Всього в країні працюють понад 50 магазинів в Києві, Харкові, Дніпрі, Львові, Одесі, Вінниці, Херсоні та Черкасах.

ТРЦ River Mall розташований на Дніпровській набережній, в густонаселеному житловому масиві Києва недалеко від метро Осокорки. У складі багатофункціонального комплексу загальною площею 140 000 кв. м (орендної – більше 62 200 кв. м; ТРЦ – 54 650 кв. м, БЦ – 4484 кв. м, аквазона – 4000 кв. м), плануються торгова та розважальна зони (включаючи аквапарк), бізнес-центр, багаторівневий надземний і підземний паркінги на 1550 машиномісць. Запуск ТРЦ River Mall запланований на I квартал 2019 року.

Colliers International – ексклюзивний партнер River Mall в підборі орендарів, світовий лідер у наданні послуг в сфері нерухомості з понад 15 400 працівників, що працюють в 69 країнах світу. Компанія надає повний комплекс послуг в області комерційної нерухомості орендарям, власникам нерухомості та інвесторам, надаючи консалтингові та брокерські послуги при оренді та продажу офісних, торгових і складських приміщень, консалтингові послуги в області готельної нерухомості, послуги корпоративним клієнтам, послуги з оцінки об’єктів нерухомості, а також з інвестиційного консалтингу та продажу.

Читайте також –

З видом на Дніпро: яким буде київський ТРЦ River Mall (презентація)


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку