Walmart расширює армію роботів

Walmart расширює армію роботів

02.11.2017 09:00
  272
Дарья Златьева

Рітейлер тестував роботів в магазинах в Арканзасі і Каліфорнії. Тепер він розширює програму і впровадить роботів в 50 своїх магазинах до кінця січня.

Роботи сканують проходи торгових площ для виявлення товарів, залишених в недозволеному місці клієнтами, виявлення помилкових цін і неправильних або відсутніх цінників.

Вони постійно снують по проходах магазина, попереджаючи службовців про помилки. Це робить співробітників більш ефективними при виправленні помилок і автоматизує їх роботу. Роботи економлять час співробітників магазина, щоб вони могли використовувати його для допомоги клієнтам.

Волмарт

Технічний директор Walmart Джеремі Кінг сказав Reuters, що роботи на 50% ефективніше, ніж людина, яка виконує ту ж задачу. Вони також можуть сканувати полки в три рази швидше і набагато точніше. За словами Кінга, співробітники компанії можуть перевіряти полки приблизно два рази на тиждень.

Роботи мають форму двухфутових веж на колесах і оснащені камерами, які можуть виявити помилки.

Використання роботів є лише частиною плану Walmart, мета якого полягає в тому, щоб зробити магазини більш ефективними і зручними для покупців.

Джерело: Вusinessinsider.com


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку