У ТРЦ Victoria Gardens змінилася управлінська команда

У ТРЦ Victoria Gardens змінилася управлінська команда

23.01.2017 08:00
  845
Виктор Нагорский

До складу ради директорів торгово-розважального центру Victoria Gardens увійшли Кадем Ергюль, Сергій Овчинніков і Євген Король.

Очолив раду директорів представник акціонерів ТРЦ – Кадем Ергюль, а виконавчим директором став Євген Король, на якого покладено функції операційного управління об’єктом. Сергій Овчинников коментарі RAU розповів, що він буде відповідати за маркетинговий та інвестиційний напрямок, а також за звітність компанії.

Кадем Ергюль – співзасновник і CEO будівельної компанії Мастербуд. Серед найбільш відомих проектів, реалізованих компанією – готелі InterContinental Kiev і Fairmont Grand Hotel Kiev, а також столичний бізнес-центр Леонардо.

Сергій Овчинніков є партнером Ukraine Turnaround Real Estate Fund. До керуючої компанії ТРЦ Victoria Gardens – Фенікс-Капітал – приєднався в грудні 2016 року. Працює в сфері комерційної нерухомості з 2004 року. У послужному списку робота в таких як компанія NEST, XXI Century, Stokman та інші.

За словами Овчиннікова, серед ключових завдань нової команди управлінців – побудова ефективної маркетингової політики та підвищення впізнаваності ТРЦ Victoria Gardens серед потенційних відвідувачів. «Прийшов час наступного етапу розвитку торгово-розважального комплексу, тому в його правління увійшли люди, які володіють належним досвідом, знаннями та вміють керувати такими комплексами. У своїй роботі будемо впроваджувати кращі світові практики, хочемо правильно побудувати маркетингову політику та підвищити впізнаваність ТРЦ серед потенційних відвідувачів. ТРЦ Victoria Gardens – об’єкт іноземних інвесторів. Тому ми хочемо зробити його зразково-показовим і тим самим довести, що інвестори з-за кордону можуть розраховувати на успішні проекти в Україні», – сказав Сергій Овчинніков.

При цьому він зазначив, що ТРЦ продовжить співпрацю в питаннях лізингу з консультантами з торгової нерухомості, зокрема – з компаніями JLL і Colliers. Однак підкреслив, що досвід нової керуючої команди дозволить їй і самостійно закривати угоди по оренді площ у торгово-розважальному центрі.

Довідка. ТРЦ Victoria Gardens (загальна площа – 102 000 кв. м, арендопридатна – 54 500 кв. м) був відкритий у жовтні 2016 року в центрі густонаселеного Франківського району Львова. Зона охоплення ТРЦ включає не тільки Львів, але й найближче передмістя, — сукупно понад 990 000 чоловік.

Серед якірних орендарів – продуктовий гіпермаркет Сільпо (7500 кв. м), супермаркет електроніки і побутової техніки «Фокстрот» (1800 кв. м), мультибрендовий fashion магазин ARGO Center і магазин дитячого одягу Argosha (1700 кв. м), fashion магазин Gloria Jeans в новому форматі Family, магазин меблів і товарів для дому JYSK (1400 кв. м), дитячий розважальний комплекс і боулінг Papashon (3450 кв. м), сучасний кінотеатр Мультиплекс (3400 кв. м).

Читайте також –

JYSK відкриває магазин у львівському ТРЦ Victoria Gardens


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку