Внутрішній дизайн ТРЦ Rive Gauche розроблятиме Urban Experts

Внутрішній дизайн ТРЦ Rive Gauche розроблятиме Urban Experts

03.08.2017 12:45
  323
Ukrainian Retail Association

Архітектурна компанія Urban Experts&Leslie Jones Architecture виграла тендер міжнародної девелоперської компанії Immochan на створення внутрішнього дизайну в ТРЦ Rive Gauche.

Як повідомляє прес-служба Urban Experts, для участі в тендері Immochan були запрошені 8 учасників, 5 з яких – представники міжнародних архітектурних бюро, 3 – українські компанії.

Серед основних критеріїв оцінки комерційних пропозицій компанією «Іммошан Україна» були:

– відповідність позиціонуванню проекту і можливість відображення основного слогану проекту Rive Gauche – «Be our guests» при розробці внутрішнього дизайну;

– досвід компанії;

– співвідношення ціна якість.

«Urban Experts & Leslie Jones Architecture продемонстрували в рамках ескізних пропозицій максимальну відповідність позиціонуванню проекту. Співпраця з локальним партнером дозволила забезпечити привабливу цінову пропозицію на послуги міжнародного архітектурного бюро», – прокоментувала комерційний директор «Іммошан Україна» Анна Корягіна.

Нагадаємо, введення в експлуатацію першої черги ТРЦ Rive Gauche, загальною площею 30 000 кв. м. заплановане до кінця поточного року. Якорями першої фази проекту будуть Ашан, LC Waikiki, Ельдорадо, KFC і Чудо острів. Вся торгова галерея буде складатися з 60 бутиків площею понад 5 000 кв. м.

Відкриття другої черги ТРЦ Rive Gauche намічено на 2019 рік. З введенням в експлуатацію другої фази загальна площа проекту збільшиться до 150 000 кв. м.

Довідка. Holding Auchan – французька корпорація, представлена ​​в 16 країнах світу, що включає в себе три великих автономних організації: Auchan Retail, Immochan і Oney Banque Accord. Immochan – одна з лідируючих міжнародних компаній з будівництва та управління торгових центрів. У портфелі нерухомості компанії 394 торгових центри в 12 країнах Європи та Азії. Immochan входить в холдинг Auchan.

Іммошан Україна заснована в 2006 році, управляє трьома торговими галереями в Києві: ТЦ «Ашан Петрівка», ТЦ «Ашан Біличі», ТЦ «Ашан Чернігівська». Також компанія працює над реалізацією трьох масштабних проектів: двох у Києві та одного в Одесі, відкриття яких заплановане в 2017 – 2019 роках.

Читайте також –

У рітейл парку Петрівка відкриються двоповерховий ARGO, Comfy і LC Waikiki


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку