На місці магазину Adidas у вінницькому ТРЦ SkyPark відкрито LC Waikiki

На місці магазину Adidas у вінницькому ТРЦ SkyPark відкрито LC Waikiki

21.06.2018 12:07
  469
rau

Перша торговельна точка турецького бренду в Вінницькій області почала роботу 16 червня цього року.

Раніше RAU вже писала про конфлікт між керуючою компанією ТРЦ SkyPark і одним з багаторічних орендарів об’єкта – українським представництвом німецької корпорації Adidas. Тоді девелопер намагався «виселити» магазини Adidas і Reebok з орендованих приміщень, але рітейлери наполягали на своєму праві залишатися в орендованих точках. Однією з причин, по якій керуюча компанія ТРЦ хотіла звільнити приміщення: готовність вийти на вінницький ринок потенційно більш сильного гравця – LC Waikiki. Він входить до числа провідних турецьких одежних брендів і, на думку девелоперів об’єкта, зможе генерувати сильніший трафік відвідувачів. Але для успішного розміщення нового орендаря необхідно було підготувати відповідні площі, що і стало причиною протистояння SkyPark і Adidas/Reebok.

Очевидно, сторонам вдалося досягти згоди, і 16 червня поточного року в ТРЦ почав роботу перший в Вінниці та області магазин LC Waikiki. Він розташований на другому рівні торгово-розважального центру, його площа – 865 кв. м. В асортименті торгової точки турецького бренду – 45 000 найменувань товару: чоловічий, жіночий та дитячий одяг, одяг для новонароджених і вагітних. Також представлена ​​«морська лінія» з купальниками, рушниками і шапочками.

Магазин відкрито в новій концепції: зручне обладнання, оригінальні світлові рішення, візуалізація на стінах і вітрині показує останні тенденції в моді. Щоб полегшити доступ, обладнані два входи: з секцій ТРЦ, де представлені чоловічі та дитячі товари.

Довідка. ТРЦ SkyPark розташований у Вінниці за адресою проспект Свободи, 24/вулиця Оводова, 51. Відкрито в 2006 року під назвою Магіцентр. Загальна площа – 36 000 кв. м, орендна – 12 000 кв. м. Облаштований критий паркінг на 150 машиномісць.

LC Wаikiki – торгова марка, заснована в 1985 році у Франції. У 1997 році вона була придбана турецькою Taha Group. За цей час рітейлер став №1 в Туреччині. Сьогодні в мережі більше 800 магазинів в 36 країнах світу і до 2023 року в планах компанії збільшити їх кількість до 500 в Туреччині і до 1000 магазинів за її межами.

Читайте також –

Спірні метри: вінницький ТРЦ SkyPark виселяє магазин Adidas


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку