Новий Сільпо відкрився в центрі Одеси

Новий Сільпо відкрився в центрі Одеси

02.02.2017 12:11
  299
rau

Супермаркет Сільпо розпочав роботу в торговому центрі Kadorr на вулиці Катерининська, 27/1.

Про це RAU повідомила прес-служба компанії. У новому магазині представлена ​​випічка власної пекарні, свіжа риба і м’ясо, а також великий асортимент овочів та фруктів. Також є позиції власного імпорту групи компаній, серед яких вина, солодощі та оливкова олія.

Крім того, Сільпо пропонує продукти з натуральних українських інгредієнтів у «Лавці традицій». У новому торговому об’єкті представлено також крафтове пиво: як імпортне, так і українського виробництва.

На території супермаркету працює квітковий бутик. У новому маркеті передбачено вісім кас: чотири стаціонарні, три експрес-каси в тютюновій лавці, одна каса – у квітковому бутику.

Станом на 26 січня мережа нараховує 263 супермаркети в 60 містах України.

Довідка. Група компаній Fozzy Group – одна з найбільших торгово-промислових груп України, працює на українському ринку з 1997 року. Компанія розвиває торгові мережі різних форматів: супермаркети Сільпо, оптові гіпермаркети Fozzy Cash & Carry, магазини біля будинку Фора, мережа дискаунтерів Thrash !, магазини персональної електроніки Ringoo.                                               

Крім торгових мереж, бізнес-інтереси групи компаній включають виробництво продуктів харчування, банківський і ресторанний бізнес. Основні підприємства промислового напрямку Fozzy Group: Ніжинський консервний завод і птахофабрика Варто. У 2017 році група придбала Богуславський завод продтоварів, а також підприємство Вогні Гестії, що займається консервацією і переробкою риби, ракоподібних та молюсків.

Власник Сільпо купує Богуславський завод продтоварів і завод з переробки риби


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку