Мережа iQos відкриє магазин у харківському ТРЦ Французький Бульвар

Мережа iQos відкриє магазин у харківському ТРЦ Французький Бульвар

27.03.2017 12:26
  153
rau

Нова торгова точка з продажу інноваційної системи нагрівання тютюну розпочне роботу в березні.

Як повідомила rau.ua прес-служба торгово-розважального центру, орендар займе площу 56,2 кв. м на нульовому поверсі ТРЦ на вулиці Академіка Павлова 44Б.

iQos – це інноваційна система нагрівання тютюну, яка виключає процес горіння. Перший флагманський магазин iQos афільована компанія Philip Morris International відкрила в травні 2016 року в центрі Києва.

Довідка. Philip Morris International – одна з найбільших тютюнових компаній у світі з оборотом $80 млрд. На український ринок компанія вийшла в 1994 році. Зараз керує фабрикою в Харкові, де виробляється низка локальних і міжнародних брендів як для українського, так і для зарубіжних ринків.

ТРЦ Французький бульвар – торгово-розважальний центр у Харкові загальною площею 66 000 кв. м, орендною — 35 000 кв. м. В структуру комплексу входять 7-зальний кінотеатр Планета Кіно з залами IMAX і 4DX, комплекс Шато Ледо з льодовою ареною, батутний комплекс, ролердром, скалодром і дитячий розважальний центр Сюрприз. Місткість паркінгу ТРЦ становить 1150 машиномісць.

Читайте також – 

Мережа бутіків iQOS тютюнової компанії Philip Morris поповниться п’ятьма магазинами


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку