Магазин товарів для краси Rixus відкрито у львівському ТРЦ King Cross Leopolis

Магазин товарів для краси Rixus відкрито у львівському ТРЦ King Cross Leopolis

12.04.2017 12:44
  415
rau

Торгівельна точка мережі Rixus розташована на першому поверсі торгово-розважального центру.

Про це rau.ua повідомила прес-служба ТРЦ King Cross Leopolis. Магазин Rixus пропонує широкий вибір товарів для салонів краси, косметологічних кабінетів та студій засмаги: від високоякісних перукарських інструментів до професійної косметики для волосся, перукарських аксесуарів та розхідних матеріалів. Площа об’єкту склала 50,2 кв. м.

Довідка. Rixus Trade Group працює в індустрії краси з 2010 року і на сьогодні являється однією з провідних компаній Львова. У нас ви можете придбати усі необхідні речі для салонів краси, косметологічних кабінетів та студій засмаги, від високоякісних перукарських інструментів до професійної косметики для волосся, перукарських аксесуарів та розхідних матеріалів. В асортименті присутні відомі світові бренди:  JAGUAR, MOSER, BABYLISS, OSTER, GAMA, GAMMA PIU, HAIR MASTER, CHERIOTTI, KIEPE, KATACHI, OLIVIA GARDEN, COMAIR, SIBEL, EUROSTIL, ЕРУДИТ, Fanola, Oyster, American Grew, Patrice Beaute, KUUL, Loreal, Rewlon, Kodi, ANVI, Naomi, Matrix, Refectocil, Hair Company і багато інших.

ТРЦ King Cross Leopolis знаходиться у зоні, де проживає близько 1 500 000 жителів. Густота населення у радіусі 10 км є однією з найбільших в Україні. ТРЦ розташований на двох рівнях, присутній зовнішній надземний та підземний паркінги (загальна кількість паркомісць – 1800). Торгова галерея вміщає гіпермаркет Ашан, супермаркет електроніки Фокстрот, а також понад 100 бутіків. Розважальна зона складається з кінотеатру мультиплекс на 7 кінозалів, серед яких зал формату 3D (Imax), ковзанка, боулінг City Bowling, дитячий розважальний центр та велика зона фуд-кортів.

Читайте також –

Марія Патер, ТРЦ King Cross Leopolis: Відкриття нових ТРЦ у Львові – це позитивний фактор


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку