Нові орендарі в ТРЦ River Mall: Etam, Estro, Zarina, MOYO

Нові орендарі в ТРЦ River Mall: Etam, Estro, Zarina, MOYO

13.06.2018 08:00
  272
rau

River Mall, відкриття якого заплановано на IV квартал цього року, повідомляє про поповнення пулу орендарів торгово-розважального комплексу.

Як повідомила RAU прес-служба компанії, підписані договори оренди з чотирма новими операторами: Etam, Estro, Zarina і MOYO.

Головний слоган торгової марки Еtam – The French Liberte – Дух Французької свободи. Вона пропонує широкий асортимент жіночого та домашнього одягу, поєднання елегантності та сміливості, легке ставлення до життя. Бренд існує вже понад 100 років. Асортиментний ряд в ТРЦ River Mall буде представлений домашнім одягом і піжамами, нижньою білизною й аксесуарами, купальниками та пляжним одягом.

Мережа магазинів Estro – один з лідерів fashion-індустрії модельного й повсякденного взуття й аксесуарів – зростає з кожним роком. Мета продажу – задоволення будь-яких побажань чоловічої та жіночої аудиторії. У магазині, крім власного бренду, будуть представлені італійські торгові марки: Cromia, Arcadia, Fru.it, Luca Guerrini. В River Mall відкриється один з найбільших магазинів мережі вже в оновленому форматі, який створений з урахуванням сучасних дизайнерських тенденцій.

Ювелірний Дім Zarina в ТРЦ River Mall буде представлений магазином 40 кв. м. Невелика площа, але в той же час максимально відкритий простір в світлих тонах з глянцевими поверхнями, полегшеним логотипом і скляною вхідною групою. «Примітно, що магазин буде виконаний в новому дизайні і запропонує покупцям новий асортимент дизайнерських ювелірних прикрас, – зазначає генеральний директор Ювелірного Дому Zarina Катерина Нетовкіна. – Ринок ювелірних виробів повинен йти в ногу з модними тенденціями, тому ми прагнемо передбачити побажання клієнтів і активно розвиватися, ретельно відстежуючи останні новинки». У бутику будуть представлені дизайнерські колекції прикрас з золота, срібла в поєднанні з діамантами, сапфірами, рубінами, смарагдами, топазами, останні колекції з кольоровими дорогоцінними каменями.

Також в River Mall відкриється один з перших магазинів MOYO нового формату. Він стане унікальним майданчиком, в рамках якого відвідувачі торгового центру зможуть не просто здійснювати покупки, а будуть знайомитися з новинками техніки в спеціальних зонах і проходити експрес-навчання під керівництвом професійних консультантів. Новий формат MOYO не матиме звичних вітрин – вся техніка і електроніка буде перебувати у відкритому доступі, а близькість до центрального складу дозволить оперативно доставляти інтернет-замовлення в River Mall. Асортимент магазину включатиме ексклюзивні новинки та найбільш затребувані моделі смартфонів, ноутбуків, телевізорів, професійної фототехніки, а також різних аксесуарів. З нової концепції магазину, реалізованого в ТРЦ River Mall, сучасний формат обслуговування клієнтів MOYO транслюватиметься на магазини мережі по всій Україні.

Фахівці Colliers International ведуть переговори з провідними гравцями на ринку і відкриті до обговорення нових унікальних концепцій.

Довідка. ТРЦ River Mall розташований на Дніпровській набережній, в густонаселеному житловому масиві Києва недалеко від метро Осокорки. У складі багатофункціонального комплексу загальною площею 140 000 кв. м (орендної – більше 62 200 кв. м; ТРЦ – 54 650 кв. м, БЦ – 4484 кв. м, аквазона – 4000 кв. м), плануються торгова та розважальна зони (включаючи аквапарк), бізнес-центр, багаторівневий надземний і підземний паркінги на 1 550 машиномісць. Запуск ТРЦ River Mall запланований на IV квартал 2018 року.

Colliers International – ексклюзивний партнер River Mall в підборі орендарів, світовий лідер у наданні послуг в сфері нерухомості з понад 15 400 працівників, що працюють в 69 країнах світу. Компанія надає повний комплекс послуг в області комерційної нерухомості орендарям, власникам нерухомості та інвесторам, надаючи консалтингові та брокерські послуги при оренді та продажу офісних, торгових і складських приміщень, консалтингові послуги в області готельної нерухомості, послуги корпоративним клієнтам, послуги з оцінки об’єктів нерухомості, а також з інвестиційного консалтингу та продажу.

Читайте також –

ТРЦ River Mall оголошує конкурс на підбір орендарів фуд-корту, кафе та ресторанів


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку