Retail & Development Business Awards: 21-на номінація для рітейлерів і 5 – для ТРЦ

Retail & Development Business Awards: 21-на номінація для рітейлерів і 5 – для ТРЦ

10.07.2018 01:39
  679
Іван Зайцев

14 вересня, Київ, КВЦ Парковий – Другий всеукраїнський конкурс кращих компаній сфери рітейла та торгової нерухомості.

Read in English

Асоціація рітейлерів України анонсує проведення другого масштабного заходу, на якому будуть названі та нагороджені найуспішніші компанії рітейлу та девелопменту країни – Retail & Development Business Awards. Оцінюються успіхи і досягнення компаній сфери роздрібної торгівлі та торговельної нерухомості за період з 30.06.17 по 01.07.18.

КУПИТИ КВИТКИ НА RETAIL & DEVELOPMENT BUSINESS AWARDS

Компаніям сфери рітейлу, визнаним кращими учасниками та експертами ринку, вручається нагорода «Рітейлер року» в 14-ти номінаціях, ще в 6-ти номінаціях за перемогу боротимуться найбільші інтернет-магазини. Особливий приз вручається самій успішній людині зі сфери роздрібної торгівлі: «Персона року в рітейлі».

У цьому році на Retail & Development Business Awards будуть представлені наступні номінації:

  • Рітейлер року в drogerie – оцінюються торгові мережі, що пропонують продукти, пов’язані з красою, доглядом і здоров’ям.
  • Бутіковий рітейлер року в косметиці та парфумерії – оцінюються торгові мережі з площею магазинів до 100 кв. м, що пропонують продукти, пов’язані з доглядом, косметикою і парфумерією.
  • Рітейлер року в сегменті техніки, електроніки та гаджетів – оцінюються торгові мережі з площею магазинів від 100 кв. м (крім монобрендових магазинів), що пропонують побутову і комп’ютерну техніку, мобільні пристрої та аксесуари.
  • Рітейлер року в jewelry – оцінюються торгові мережі, що пропонують ювелірні прикраси, вироби з дорогоцінних металів.
  • Рітейлер року в сегменті товарів для дітей – оцінюються торгові мережі з кількістю магазинів від 10, що пропонують іграшки, товари для дітей.
  • Супермаркет року в FMCG – оцінюються торгові мережі, які продають продукти і товари повсякденного попиту (площа магазинів від 1000 до 3000 кв. м).
  • Гіпермаркет року в FMCG – оцінюються торгові мережі, які продають продукти та товари повсякденного попиту (площа магазинів від 3000 кв. м, обов’язкова наявність в асортименті продуктової і непродуктовою групи, техніки, одягу, товарів для будинку і т.д.).
  • Рітейлер року в сегменті спортивного одягу і взуття – оцінюються торгові мережі, які продають товари для спорту, туризму і активного відпочинку.
  • Рітейлер року в сегменті товарів для дому та затишку – оцінюються торгові мережі, які продають меблі та товари домашнього вжитку.
  • Національний fashion-оператор року – оцінюються українські компанії, що працюють в сегменті fashion, які відкрили на 30.06.18 року не менше 10 магазинів.
  • Міжнародний fashion-оператор року – оцінюються іноземні компанії, що працюють в сегменті fashion, і відкрили на 30.06.18 року не менше 10 магазинів площею від 300 кв. м.
  • Якірний fashion-орендар року – оцінюються іноземні компанії, що працюють в сегменті fashion, і відкрили на 30.06.18 як мінімум 5 магазинів площею від 1000 кв. м.
  • Мультиканальний рітейлер року – оцінюються компанії, які мають офлайнові магазини й інтернет-магазин, і представлені в одній з номінацій Retail & Development Business Awards.
  • Кращий shop-concept року – оцінюються рітейлери, які самостійно висунули свої кандидатури для участі в номінації. Обов’язкова умова участі в номінації: у період з 30.06.17 по 01.07.18 рітейлер провів переформатування одного або декількох магазинів, впровадив новий формат або інші інновації.
  • Персона року в рітейлі
  • E-commerce-рітейлер року в сегменті товарів для здоров’я, краси і догляду
  • E-commerce-рітейлер року в сегменті в сегменті техніки, електроніки і гаджетів
  • E-commerce-рітейлер року в fashion
  • E-commerce-рітейлер року в jewelry
  • E-commerce-рітейлер року в сегменті товарів для дітей
  • E-commerce-рітейлер року в сегменті спортивного одягу і взуття

Торгові центри, визнані за результатами опитування учасників та експертів ринку кращими в одній з 4-х номінацій, отримують нагороду “Кращий ТРЦ”/Shopping Centre Awards. Оцінюються і нагороджуються торгово-розважальні центри орендною площею (GLA) від 15 000 кв. м, що працюють в Києві, Одесі, Харкові, Дніпрі, Львові. Особливий приз вручається найуспішнішій людині зі сфери девелопмента торговельної нерухомості: «Персона року в девелопменті».

У цьому році на Shopping Centre Awards будуть представлені наступні номінації:

  • Кращий малий ТРЦ – оцінюються торгові центри, що працюють в Києві, Одесі, Харкові, Дніпрі, Львові орендною площею від 15 000 кв. м до 19 999 кв. м
  • Кращий середній ТРЦ – оцінюються торгові центри, що працюють в Києві, Одесі, Харкові, Дніпрі, Львові, орендною площею від 20 000 кв. м до 39 999 кв. м
  • Кращий великий ТРЦ – оцінюються торгові центри, що працюють в Києві, Одесі, Харкові, Дніпрі, Львові, орендною площею понад 40 000 кв. м
  • Кращий аутлет-центр – оцінюються торгові центри, що працюють в Києві, Одесі, Харкові, Дніпрі, Львові, орендною площею від 15 000 кв. м, де не менше 40% орендарів складають стічні та аутлет-магазини
  • Персона року в девелопменті

Друга урочиста церемонія нагородження кращих компаній сфери ритейла і торгової нерухомості Retail & Development Business Awards відбудеться 14 вересня 2018 року в КВЦ Парковий (Київ, Паркова дорога, 16 А).

Титульний партнер заходу – мережа студій одягу VOVK.

На думку багатьох експертів, мережа студій одягу VOVK – №1 серед молодих українських брендів одягу за темпами зростання і довіри клієнтів. У 2016 році компанія перемогла в номінації «Національний виробник року одягу для жінок» на конкурсі «Вибір року 2016».

Повна методологія проведення конкурсу у 2017 році доступна за посиланням.

Переможців конкурсу Рітейлер року і Персона року в рітейлі – 2017 можна дізнатися за посиланням.

Переможців конкурсу Кращий ТРЦ / Shopping Center Awards і Персона року в девелопменті – 2017 можна дізнатися за посиланням.

Які компанії отримали приз «Рітейлер року» в 2016-му в рамках Retail & Development Business Party, можна дізнатися за посиланням.

КУПИТИ КВИТКИ НА RETAIL & DEVELOPMENT BUSINESS AWARDS

Контактна особа з питань реєстрації:

Олеся Кобцева / Client manager (+38 050 313 74 53 / o.kobceva@rau.ua)

Контактна особа з питань партнерства:

Едуард Ковтун / Partnership manager (+38 073 213 50 61 / e.kovtun@rau.ua)

Читайте також –

Запрошуємо на Шостий міжнародний Retail & Development Business Summit


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Вже в цьому році в західному регіоні України відкриються три нових ТРЦ та розпочнеться будівництво ще трьох ТРЦ

Вже в цьому році в західному регіоні України відкриються три нових ТРЦ та розпочнеться будівництво ще трьох ТРЦ

На різних стадіях реалізації на заході країни знаходяться одразу шість проєктів нових торгово-розважальних центрів...
time icon  
  175
Усі новини ринку