Пчелка маркет відкриває в Києві найбільший магазин у власній мережі

Пчелка маркет відкриває в Києві найбільший магазин у власній мережі

23.10.2018 05:00
  1050
rau

Новий об’єкт продовольчого рітейлера почне роботу 26 жовтня та стане найбільшою торгівельною точкою бренду – зі своїм м’ясним цехом, коптильнею та пекарнею.

Про це RAU повідомила прес-служба компанії. Супермаркет буде розташований на бульварі Вацлава Гавела, 18, у Солом’янському районі Києва. Загальна площа 2160 кв. м,  торговельний зал – 1000 кв. м, працюватиме 7 кас.

У  найбільшому маркеті мережі запускається великий м’ясний цех, який забезпечить м’ясними напівфабрикатами та свіжим м’ясом усю мережу. У торговому залі встановлять коптильну шафу, в якій на дровах фруктових дерев буде проходити процес коптіння натуральних ковбас та елітних копченостей у власному соку. Також буде працювати цех хлібобулочних та кондитерських виробів. У покупців є можливість придбати гарячий, духмяний хліб, який щойно вийшов з печі.

«Під власною торговою маркою Grand Gateau виготовлятиметься ексклюзивна та вишукана кондитерська продукція. А ще наші кондитери приготують торти на замовлення різних розмірів до будь-якого свята. Залежно від смаків, начинка та оформлення можуть бути різними. Сподіваємося, що покупцям все сподобається!» – зазначила Олена Гречишкіна, керуюча мережею Пчелка маркет.

Довідка. Магазини мережі Пчелка маркет працюють цілодобово, пропонуючи покупцям свіжі продукти харчування та товари першої необхідності для щоденного використання. Також є продукти власного виробництва. Діє програма лояльності «СОТА CLUB». 

Засновник мережі – Владислав Гельзін, відомий в Україні як президент ФК Олімпік (Донецьк) та член Ради Професіональної футбольної ліги України. Станом на жовтень відкрито 23 магазини Пчелка маркет у Києві та містах-супутниках. У штаті підприємства працює понад 1000 співробітників.

Читайте також –

Новини FMCG за вересень: АТБ, Сільпо, Metro, Varus, Фуршет та інші


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку