Жовтневий Фокстрот: п’ять нових і один оновлений магазин

Жовтневий Фокстрот: п’ять нових і один оновлений магазин

09.10.2018 03:55
  160
rau

Нові магазини Фокстрот відкриються в Києві, Хмельницькому, Дніпрі, Вараші та Новій Каховці, оновлений – в Кривому Розі.

Про це RAU повідомила прес-служба компанії. У жовтні мультиканальний рітейлер планує відкриття двох нових магазинів. 12 жовтня новий Фокстрот площею 1340 кв. м урочисто відкриється в столичному ТРЦ Lavina Mall за адресою вул. Берковецька, 6 д. А 19 жовтня – в Хмельницькому ТРЦ Оазис торговою площею 800 кв. м.

У ці дні також святкуватимуть відкриття оновленого магазину городяни та гості Кривого Рогу. Торгова площа фокстроту в новому стилі, розташованого під аресу бул. Вечірній, 31, становила 654 кв. м. На всіх святкових заходах для покупців планується проведення геймерських турнірів, автограф-сесій, кулінарних майстер-класів, курсів від стилістів в beauty-секторі.

“Новий формат Фокстрот – це не тільки візуальна складова, яка продовжує стилістику Уельсу і Шотландії як символу досконалості, – коментує В’ячеслав Поврозник, виконавчий директор мережі Фокстрот. Техніка для дому. – На початку сезону ми оновили ключові бізнес-процеси для поліпшення купівельного сервісу споживачів: розробили нову систему клієнтської доставки товару, попрацювали над збільшенням швидкості покупки, розширили асортимент за рахунок постачальників на їх складах. Для роботи у високий сезон саме ці новації стануть запорукою лояльності споживача до бренду Фокстрот і його драйвером зростання”.

Крім того, в жовтні планують почати свою роботу в технічному режимі ще три нових магазини:

  • у Дніпрі, ТЦ Наша правда, просп. Слобожанський, 31 д (торгова площа 760 кв. м)
  • в Вараші Рівненської області, ТРЦ Orange, пл. Незалежності, 10, (397 кв. м)
  • у Новій Каховці, ТЦ Оскар, вул. Паризької Комуни, 55 (850 кв. м).

Нові магазини оснащені ергономічним обладнанням, торгове простір організовано як контраст різних світлових зон під різні категорії товару з урахуванням user flow і user experience торговельної мережі.

Урочисте відкриття нових і оновлених Фокстротів для своїх гостей супроводжує івент-агентство Lioncom.

Довідка. Мережа побутової техніки та електроніки Фокстрот нараховує 161 магазин в 90 обласних і районних центрах України, загальна торгова площа об’єктів складає 153 тис кв. м. Кількість учасників програми лояльності «Фокс клуб» станом на середину 2018 року перевищила 7 млн відвідувачів.

Читайте також –

Новини магазинів техніки: Comfy, Фокстрот, MOYO, Rozetka, Комп’ютерний Всесвіт та інші


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку