Огляд ресторанів і кафе: McDonald’s, реберні, Mister Cat, Veterano Coffee, Pesto Cafe і Naprosecco

Огляд ресторанів і кафе: McDonald’s, реберні, Mister Cat, Veterano Coffee, Pesto Cafe і Naprosecco

24.09.2018 08:10
  396
Микола Маранчак

Реберня, Mister Cat і два нових Veterano Coffee в Києві, Pesto Cafe в ТРЦ Lavina, перший McDonald’s в форматі «досвід майбутнього» у Львові та інше.

Перший McDonald’s в форматі «досвід майбутнього» у Львові

McDonald’s Україна завершив реконструкцію закладу у Львові за адресою проспект В’ячеслава Чорновола, 12. У ресторані повністю оновили інтер’єр і екстер’єр, а завдяки будівництву демісезоної тераси, площа збільшилася з 296 кв. м до 407 кв. м. Також в оновленому McDonald’s був впроваджений новий формат обслуговування – досвід майбутнього. На відвідувачів чекають технологічні новинки у вигляді терміналів самообслуговування, зміни в облаштування касової зони, нових принципів обслуговування, в тому числі за столиками, та інше. Також до кінця 2018 року з’явиться новий принцип роботи кухні «Приготовлено для тебе». Це дозволить клієнтам додавати або прибирати інгредієнти в бургери на свій смак.

Для клієнтів, які вважають за краще обслуговування на автомобілях, працює McDrive. Поруч з закладом встановлена ​​найбільша серед усіх українських McDonald’s дитяча гірка. При реконструкції або будівництві впроваджувалися сучасні енергоефективні рішення. У ресторані для підігріву води використовується тепловий насос, а для обігріву внутрішніх приміщень встановлено рекуператор, який забезпечує енергоефективний обігрів взимку, для освітлення використовуються LED-технології.

У Києві відкриється культова Реберня

Мережа львівських ресторанів !FEST, в яку входить «Реберня під Арсеналом», має намір відкрити до кінця 2018 року заклад в Києві на Андріївському узвозі. Про це 13 серпня на своїй сторінці в Facebook написав співвласник львівського холдингу емоцій !FEST Андрій Худо. Цю ж інформацію він підтвердив RAU. «Так, ми відкриваємо нашу реберної в Києві на Андріївському узвозі. І так, там буде пиво Правда», – йдеться в повідомленні. Більш детальну інформацію ресторатор поки розкривати не став.

Оригінальна «Реберня під Арсеналом» відкрилася в травні 2016 року. Незважаючи на те, що ресторан є одним з наймолодших в родині закладів !FEST, він швидко став ще однією візитною карткою Львова. Підкорити туристів і місцевих жителів вдалося атмосферою Середньовіччя і повною відсутністю столових предметів. Офіціанти малюють їх на паперовій скатертини.

Veterano Coffee

Мережа кав’ярень Veterano Coffee відкрила дві нові точки в Києві. Почали роботу заклади поблизу станцій швидкісного трамвая «Індустріальний міст» і «Польова». Про це The Village Україна повідомив керівник мережі Володимир Шевченко. «Наша мета – дати в недорогому вуличному форматі якість, доступну зазвичай в дорогих закладах», – розповідає Шевченко.

Таким чином в Києві зараз працює десять точок Veterano Coffee. Найближчим часом мережа планує відкрити ще два заклади. Крім того, представники Veterano Coffee відповідають за запуск фільтр-кафе в Veteran Hub в телецентрі «Олівець».

Особливістю мережі є надання працевлаштування українським ветеранам.

Mister Cat на Дарниці

Мережа лофтпіцерій Mister Cat відкрила 2 вересня в Києві новий заклад. Як повідомляє офіційний Facebook мережі, ресторан знаходиться на вул. Малишка, 2. У меню, крім піци, можна знайти гриль, фаст-фуд, пасту, суші, салати. У барном меню – коктейлі, шоти, безалкогольні мікси.

Naprosecco на Сагайдачного

Новий заклад з просекко і морепродуктами Naprosecco Oyster & Co розпочав роботу на вулиці Сагайдачного на Подолі, пише The Village Україна. «Naprosecco – це швидкий sea-food формат. Це місце, де ти можеш насолодитися атлантичної креветкою, смачними устрицями та мідіями. А до них ми маємо для тебе п’янкі просекко й вина», – кажуть в компанії.

Меню свідомо зробили коротким: устриці (33 грн), аргентинська креветка (33 грн), мідії (44 грн), чорноморська креветка (44 грн). Крім того, пропонують бургери. Зокрема – бургер з креветками (66 грн). З напоїв в Naprosecco просекко (44 грн), а також червоне і біле вино (33 грн). У закладі 66 посадочних місць. Прикрасили простір декоративною пальмою.

Pesto Cafe в ТРЦ Lavina

У серпні в Lavina Mall відкрився ресторан італійської кухні Pesto Сafe. Як повідомляє офіційний Facebook ТРЦ, заклад знаходиться на другому поверсі біля фонтану. В меню домашня паста, піца, равіолі, брускети, різотто, салати, ніжні десерти. Для самих маленьких гостей до 7 років працює дитяча кімната з нянею, для дітей у віці 7-15 років – тінейджерська.

Читайте такоже наш попередній огляд –

Огляд ресторанів і кафе: Пузата Хата, Чорноморка, GastroHub, WOG Cafe, Сушія та інші


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку