Як виглядає оновлений ЕКО маркет в Сумах (фото)

Як виглядає оновлений ЕКО маркет в Сумах (фото)

21.04.2017 08:40
  976
Ukrainian Retail Association

ЕКО маркет продовжує реалізацію програми оновлення своїх торгових точок. Ще один магазин у новому форматі почав роботу на північному сході країни.

Як повідомила rau.ua прес-служба компанії, черговий оновлений торговий об’єкт відкрився в універмазі «Київ» у Сумах. Цей магазин був одним із перших в мережі ЕКО маркет і вперше відкрив двері для відвідувачів ще в 2003 році. У квітні цього року супермаркет торговою площею 1500 кв. м віднови роботу в оновленому форматі з сучасним, ергономічним дизайном і просторим торговим залом.

В асортименті магазину представлений великий вибір свіжих овочів і фруктів, м’яса, риби, морепродуктів, молочних і кулінарних виробів, а також випічки власної пекарні.

«Нововведення, які ми впровадили в цьому супермаркеті, допоможуть зробити процес покупки ще більш комфортним. Без змін залишилася тільки «економна» цінова політика. Як завжди, ми зробили акцент на тому, щоб якісний товар можна було придбати за доступною ціною», – прокоментувала відкриття територіальний директор ЕКО маркет в Сумах Наталія Сірик.

Нагадаємо, мережа ЕКО маркет почала реалізацію програми оновлення своїх магазинів в 2015 році. Як розповідав в інтерв’ю rau.ua президент ЕКО маркет Віктор Повніца, в першу чергу, необхідність реалізації цього проекту назріла через моральну та фізичну застарілість ряду об’єктів, які відкривалися більше десяти років тому. Компанія планує оновлювати до 12 супермаркетів щорічно.

Довідка. ЕКО Маркет – торгова мережа економних супермаркетів в Україні, що об’єднує 114 магазинів в 34 містах України. У мережі представлені продукти харчування, побутова хімія, товари першої необхідності. Також є своє виробництво – пекарні, кулінарні та м’ясні цехи, в деяких магазинах є власне кондитерське виробництво.

Читайте також –

Навіщо Сільпо, ЕКО Маркет і VARUS розвивають банківські сервіси


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку