Новини ресторанів і кафе: фуд-хол в Lavina Mall, доставка McDonald’s, Urban Space 500 в Києві, Пузата Хата та інші

Новини ресторанів і кафе: фуд-хол в Lavina Mall, доставка McDonald’s, Urban Space 500 в Києві, Пузата Хата та інші

20.12.2018 08:10
  813
Микола Маранчак

Фуд-хол в Lavina Mall, нова двоповерхова Пузата Хата, П’яна Вишня в Варшаві, Pirogъ Bar на Володимирській, Kohana Kava в ТЦ Globus, міське кафе «Підходить» в Одесі, Білий налив у Львові та інші нові заклади громадського харчування в Україні. 

Цей текст доступний також російською мовою

Фуд-хол в Lavina Mall

У січні 2019 року в столичному ТРЦ Lavina почне роботу перший в Україні фуд-хол. Він буде розташований поруч з головним входом у центральній галереї на площі 2735 кв. м. У цьому просторі планується зібрати сильні ресторанні бренди, які запропонують відвідувачам широкий вибір страв різних країн світу. Поки в ТРЦ не готові називати операторів, з якими йдуть переговори про розміщення закладів в фуд-холі, але відзначають, що в першу чергу розглядають або нові концепти від відомих рестораторів, або найбільш популярні в даний час ресторани. У локації будуть розміщені ресторани різного формату і з різними кухнями площею від 50 до 500 кв. м.

McDonald’s в Харкові

14 грудня в харківському ТРЦ Дафі почав роботу новий ресторан McDonald’s, який є 86-м в Україні та 10-м в Харкові. Як повідомила RAU прес-служба мережі, об’єкт в форматі досвід майбутнього розташований на другому поверсі торгово-розважального центру в зоні фуд-корту. Відвідувачі можуть в ньому робити замовлення через термінали самообслуговування, міняти інгредієнти в бургерах.

У McDonald’s може з’явитися доставка

Мережа ресторанів швидкого харчування McDonald’s незабаром може почати доставку продукції по Україні через сервіс Glovo. Про старт співпраці компаній RAU стало відомо з анонсу про проведення спільної прес-конференції McDonald’s Україна і одного з найбільш швидкозростаючих стартапів в сфері доставки – іспанського Glovo.

Як повідомляється, в ході заходу генеральний директор українського підрозділу McDonald’s Гжегож Хмелярскій розповість про новий досвід і послуги компанії. У свою чергу директор з регіонального розвитку Glovo Утсав Агарваль буде говорити про стартап, український ринок доставки і плани компанії.

McDonalds

Pirogъ Bar на Володимирській

У Києві поблизу Пейзажної алеї на вулиці Володимирській почав роботу Pirogъ Bar – заклад, що спеціалізується на пирогах і наливках. Як повідомляє The Village , бар розташований в історичній будівлі, в якій в ХХ столітті жили актори, композитори і скульптори.

«Ми вирішили відтворити творчу атмосферу, яка майже 100 років панувала в цьому будинку завдяки його жителям», – кажуть в Pirogъ Bar.

Відвідувачам пропонують детективні ігри, «містичні зустрічі і грошові обряди» в стилі Агати Крісті. В меню шість видів пиріжків з яйцем і цибулею, телятиною в червоному вині, з куркою фрікасе, з рибою, грушею і яблуками і манго і м’ятою. З напоїв – наливки та кава.

Urban Space 500 в Києві

18 грудня в Києві відбулося відкриття ресторану Urban Space 500. Як повідомляє AIN , його запустила громадянська організація «Інша Освіта» по соціальній франшизі платформи «Тепле Місто» за участю управлінської компанії Druzi Cafe & Bar.

Об’єкт знаходиться за адресою вул. Бориса Грінченка, 9 поруч з київським «Будинком архітектора», в колишній будівлі музичної школи. У закладі чотири зали, названі відповідно до районів Києва. За розробку інтер’єру відповідало бюро Peker and Partners.

В меню заявлена ​​європейська кухня, з упором на здорове харчування і мінімальною присутністю м’ясних страв. Середній чек в Urban Space становить 200-250 грн.

Пузата Хата в ТЦ Oasis

У київському ТЦ Oasis на станції метро Героїв Дніпра відкриється двоповерхова Пузата Хата майже на 1000 кв. м. Про це повідомляє NAI Ukraine. На думку брокерської компанії, наявність такого великого якірного орендаря на верхніх рівнях торгового центру приверне додаткових відвідувачів до операторів, які будуть розміщені по сусідству з популярним закладом громадського харчування.

Площа Пузатої Хати складе 928 кв.м. (211 кв. м на третьому поверсі і 717 кв. м на четвертому). У ресторану буде власна тераса з виходом на зелений дах.

П’яна Вишня у Варшаві

У Варшаві відкрився винний бар львівської мережі П’яна Вишня. Про це повідомив в Facebook власник мережі Андрій Худо, заснованої в 2007 році у Львові. Заклад відкрився в новому концепті Drunk Cherry і знаходиться на вул. Nowy Swiat, 37.

«Подходит» в Одесі

В Одесі розпочало роботу міське кафе «Подходит» з великим вибором авторських десертів поблизу 6-ї станції Великого Фонтану. Як повідомляє The Village , автор концепції закладу і співзасновник кафе – Митя Кублановський.

Шеф-кондитер «Подходит» Дмитро Повх створив для кафе більше 20 позицій десертного меню – від торта “Наполеон” до мусових десертів. Також в меню закладу – три супи, кілька салатів, серед гарячих страв – риба і м’ясо, а також чотири гарніри.

Гостям кафе пропонують безалкогольну барну карту. У «Подходит» можна прийти з твариною – заклад позиціонують як pets friendly.

Білий налив у Львові

Сім’я ресторанів Діми Борисова відкрила у Львові перші два заклади Білий налив. За інформацією The Village , перший з них почав працювати 15 жовтня на вул. Академіка Гнатюка, другий – 25 листопада на вул. Вірменській.

Обидва заклади працюють на умовах франшизи в тому ж форматі, що і точки в Києві та Луцьку: устриці, хот-доги (класичні та вегетаріанські), пироги (з яблуком і куркою), сидр і пунш.

Перший Білий налив відкрили в квітні в Києві. У травні бренд почав роботу в Луцьку.

Рибний бар «Селедочная»

У Києві на вул, Ярославська 2/5 відкрився рибний бар «Селедочная». Як пише портал Cityfrog, рибний бар почав роботу в грудні в підвалі ресторану Чорноморка і буде працювати цілодобово. В меню – форшмак, оселедець під шубою, биточки з оселедця,рибний пиріг і оселедцевий торт.

“Всім дуже цікаво чому такий формат і головне питання: чому цілодобово? Все дуже просто. Одного разу спробувавши наш форшмак Чорноморочка, який подається на картопляній вафлі, або оселедець під шубою, ви будете думати про них вдень і вночі. Тому, щоб ніхто не страждав, все це можна отримати у нас цілодобово “, – розповіла PR-директор мережі Чорноморка Марія Шапошникова.

«Пиріжкова Тітка Клара» на Солом’янській площі

Мережа демократичних пиріжкових “Тітка Клара” відкрила новий заклад на Солом’янці в Києві. До кінця року мережа відкриє ще п’ять точок – зокрема, дві на Саксаганського, а також на Мечникова і Лисенко, – пише The Village.

У меню – здобні пиріжки з м’ясною, овочевою і фруктовою начинками, а також кекси.  “Пиріжкова Тітка Клара” працює також на вулицях Жилянській, Воздвиженській, Великій Васильківській, Рогнідинській, Паньківській і Нижньому Валу.

Восени 2017 року мережа відкрила першу точку в Одесі.

Kohana Kava в ТЦ Globus

На Майдані Незалежності відкрилася кав’ярня Kohana Kava. Об’єкт почав свою роботу 16 листопада на третьому поверсі ТЦ Globus 2 при коворкінгу New Work Labs, який став першою робочою площадкою з офісами та переговорними кімнатами в торговому центрі в Україні.

У карті закладу можна знайти класичні напої кави, а також трав’яні чаї, печиво, шоколад і цукерки. Як виглядає коворкінг європейської мережі New Work Serviced Offices, можна подивитися в фоторепортажі RAU.

Читайте також наш попередній огляд –

Новини ресторанів і кафе: Salateira, McDonald’s, Любчик, Чорноморка, Holy Burger та інші


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку