Нова пошта майже на третину збільшила кількість доставок по Україні в I кварталі

Нова пошта майже на третину збільшила кількість доставок по Україні в I кварталі

20.04.2017 02:51
  223
Ukrainian Retail Association

За перші три місяці 2017 року кількість доставок Нова пошта по Україні зросла на 32% в порівнянні з I кварталом 2016-го, перевищивши 31 млн.

Як повідомила rau.ua прес-служба компанії, при цьому частка доставок для клієнтів сегменту e-commerce склала чверть від загального обсягу.

Продовжує набирати популярність адресна доставка: в компанії фіксують істотне зростання попиту на сервіс за типами Адреса-адреса і Відділення-адреса. У I кварталі цього року показники за ними склали на 59% і 49% відповідно більше, ніж у I кварталі 2016 року. На 32% зросла і кількість доставок в почтомати. Найпопулярнішими видами відправлень залишаються невеликі посилки і документи.

У компанії також нагадали, що в I кварталі Нова пошта почала інформувати клієнтів в месенджері Viber і тестувати технологію iBeacon, яку в цьому році планується масштабувати по столичній мережі компанії. Нещодавно Нова пошта також відкрила перше відділення в Італії.

У минулому році компанія збільшила кількість відправлень на 40%. Валовий дохід Нова пошта в 2016 році склав 5,4 млрд грн.

Довідка. Нова пошта — українська компанія, один з лідерів ринку доставки. Зараз його мережа охоплює понад 900 населених пунктів України і налічує понад 2200 відділень, а також більше 1400 почтоматів.

Читайте також –

Почути клієнта: як працює контакт-центр Нова пошта


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку