Замість McDonald’s: KFC відкрив на Печерську ресторан в новому стилі (фотоогляд)

Замість McDonald’s: KFC відкрив на Печерську ресторан в новому стилі (фотоогляд)

22.10.2018 08:10
  560
Микола Маранчак

Технологія “чисте приміщення”, дизайн Kitchen Table і система самообслуговування – як виглядає і чим унікальний новий ресторан KFC, відкритий в серпні на місці McDonald’s у Києві на Печерську.

Урочисте відкриття ресторану KFC в районі станції метро «Печерська» в Києві відбулося 23 серпня, – пише портал UTG. Новий заклад став п’ятим за рахунком для Тесті Фуд – однієї з компаній, що розвивають американську мережу в Україні, і зайняв площу близько 400 кв. м з розрахунком на 146 посадочних місць. За словами Аліни Кіптик, керівника Тесті Фуд, це перший ресторан мережі в Україні, виконаний в новому дизайні, в якому особливу увагу приділили технології “чисте приміщення”.

“Ця технологія, вперше використана в мережі ресторанів в СНД, покращує виробництво, підвищує якість, при цьому захищаючи не тільки продукти, але і навколишнє середовище від забруднення. В Україні ця технологія традиційно застосовується в сферах фармацевтики і в обладнанні операційних, але тепер буде використовуватися і в наших ресторанах”, – розповіла вона.

Виконаний KFC на Печерську в концепції Kitchen Table, розробленої компанією YUM! у Великобританії. “Дизайн сфокусований на створення теплої затишної домашньої атмосфери, в якій друзі і члени сім’ї разом насолоджуються свіжою, щойно приготованою їжею, – доповнює Аліна. – Дизайн заснований на контрастах світлих і темних поверхонь і яскравої графіки, що підкреслює натуральні інгредієнти, використовувані для приготування страв KFC. А якісні натуральні матеріали – дерево, цегла, метал підкреслюють свіжість і оригінальність рецептів”.

Ще однією особливістю закладу стала адаптація закладу до сучасної системи обслуговування в форматі fusion, з якою гості могли познайомитися в ресторані KFC, відкритому рік тому в ТРЦ Lavina Mall. Даний формат спрямований на збільшення швидкості обслуговування за рахунок поділу потоків. Замість традиційної касової зони, з’явилася зона прийому замовлень і окрема зона для їх видачі. Також гості можуть оформити замовлення через один з чотирьох кіосків самообслуговування.

До кінця 2018 року компанія Тесті Фуд планує відкрити ще два ресторани в Києві. Вони будуть оформлені в новому дизайні К2 Урбан і концепції fusion.

Нагадаємо, заклад міжнародної мережі KFC розпочав роботу на місці закритого ресторану McDonald’s на бульварі Лесі Українки, 26. Як раніше уточнили RAU в прес-службі McDonald’s Україна, закриття ресторану в квітні відбулося через закінчення строку дії орендної угоди. При цьому компанії і власнику приміщення не вдалося домовитися про пролонгацію договору оренди на прийнятних для MсDonald’s умовах.

Читайте також

Новини ресторанів і кафе: Salateira, McDonald’s, Любчик, Чорноморка, Holy Burger та інші


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Перша в історії креативна директорка компанії Swarovski Джованна Енгельберт працює над тим, щоб бренд став привабливим для...
time icon  
  35
Усі новини ринку