Multi призначила нового регіонального директора по Центральній і Східній Європі

Multi призначила нового регіонального директора по Центральній і Східній Європі

11.07.2018 03:31
  172
rau

Лука Магануко призначений керуючим директором по Центральній і Східній Європі з 1 липня 2018 року. Він буде відповідати за діяльність Multi в Польщі, Словаччини та України.

Read in English

Лука Магануко (Luca Maganuco) має більш ніж 16-річний досвід роботи в сфері управління комерційною нерухомістю. За свою професійну кар’єру він працював у багатьох міжнародних компаніях, включаючи ING Real Estate і CBRE Global Investors. Протягом останніх чотирьох років Лука Магануко був керуючим директором Multi Italy. У майбутньому він об’єднає цю позицію зі своєю новою посадою керуючого директора в регіоні Центральної та Східної Європи.

«Ми дуже задоволені призначенням Луки Магануко в якості керуючого директора регіону Центральної та Східної Європи, враховуючи його великий досвід і знання. Східно-європейський роздрібний ринок є одним з найдинамічніших в Європі, тож з використанням досвіду та можливостей Multi, ми вважаємо, що Лука і його команда матимуть змогу підвищити рівень наших торгових центрів і розширити наш портфель», – сказав Йосип Кардун (Josip Kardun), генеральний директор Multi Corporation.

Лука Магануко 45 років, він має ступінь бакалавра економіки і ступінь MBA. Він буде відповідати за управління існуючими торговими центрами та придбання нових активів в регіоні.

Довідка. Multi CEE. В регіоні Центральна та Східна Європи портфоліо Multi в даний час налічує 13 торгових центрів, в тому числі багатофункціональний центр Forum Gdańsk, який відкрився 16 травня 2018 року. Він розташований в північній частині Польщі та є найбільшим ТРЦ, відкритим в Польщі в цьому році. За перші три тижні роботи Forum Gdańsk відвідали понад 1 мільйон покупців.

Multi Corporation – загальноєвропейська компанія з управління і розвитку проектів в сфері комерційної нерухомості. В даний час володіє та управляє більш ніж 120 роздрібними активами по всій Європі. Multi була заснована в 1982 році. Працює в 14 країнах: Нідерланди, Бельгія, Німеччина, Угорщина, Ірландія, Італія, Латвія, Польща, Португалія, Словаччина, Іспанія, Україна, Великобританія і Туреччина.

Читайте також –

Призначення в рітейлі: Metro, H&M, Lavina Mall, Цитрус, ЦУМ та інші компанії


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Перша в історії креативна директорка компанії Swarovski Джованна Енгельберт працює над тим, щоб бренд став привабливим для...
time icon  
  35
Усі новини ринку