Магазин англійського бренду MINOTI відкрився в харківському ТРЦ Караван

Магазин англійського бренду MINOTI відкрився в харківському ТРЦ Караван

01.03.2017 01:42
  263
rau

Торгова точка працює за принципом франчайзингу. Це другий магазин ТМ MINOTI в Україні.

Про це rau.ua повідомила прес-служба DCH Real Estate – керуючої компанії мережі торгово-розважальних центрів “Караван”. Площа об’єкту, відкритого в останній тиждень лютого – 129 кв. м. В магазині представлений одяг для дітей різного віку – від немовлят до підлітків. Продукція поставляється в торгову точку безпосередньо з Англії, ціновий сегмент – «середній». Ще один магазин бренду працює в Маріуполі, також товари виробника можна придбати в інтернет-магазині.

Довідка. Бренд MINOTI заснований в 1997 році в Манчестері, Велика Британія. Колекції бренду реалізуються в Європі, США, Центральній і Південній Америці, Азії, Австралії, на Середньому Сході.

DCH Real Estate – керуюча компанія мережі торгово-розважальних центрів Караван – Київ, Харків, Дніпро. Загальна площа торговельних об’єктів становить близько 250 000 кв. м. DCH Real Estate входить до групи компаній DCH – однієї з найбільших і тих, що динамічно розвиваються, вітчизняних бізнес-груп, активи якої включають будівельні і девелоперські компанії, фінансові установи та інше.

Мережа ТРЦ Караван представила результати 2016 року


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку