McDonald’s у Запоріжжі розпочав роботу після реконструкції

McDonald’s у Запоріжжі розпочав роботу після реконструкції

04.01.2017 12:56
  330
rau

Оновлений заклад знаходиться за адресою: Запоріжжя, проспект Соборний, 218а.

Про це RAU повідомила прес-служба компанії. У результаті реконструкції, яка здійснювалася з вересня по грудень 2016 року, майже в 1,5 рази збільшено площу закладу – до 632 кв. м, модернізовано інтер’єр та екстер’єр, дитячу кімнату.

Суттєві зміни торкнулися МакДрайв: його обладнано сучасною системою пройму замовлень COD (Customer Order Display). Це термінал з вмонтованими мікрофоном і відеокамерою. У той час, коли водій автомобіля робить замовлення працівникам ресторану через мікрофон, вони відразу ж його запаковують.

Для реконструкції закладу було обрано дизайн Lim Family, який сприятиме комфортному сімейному відпочинку завдяки оздобленню стін фрагментами з сімейного життя, просторому розташуванню меблів, затишним елементам декору.

У закладі та на терасах передбачено понад 360 посадкових місць. «McDonald’s у Запоріжжі зазнав кардинальних змін: він став просторішим, сучаснішим, технологічнішим.  На 2017 рік у нас ще багато планів, зокрема, відкрити три нових заклади та ще мінімум три реконструювати», – розповів генеральний директор компанії McDonald’s в Україні Гжегож Хмелярський.

Довідка. McDonald’s в Україні є лідером у галузі ресторанів швидкого обслуговування в Україні. Перший заклад в Україні було відкрито 24 травня 1997 у Києві.  McDonald’s – один із найбільших іноземних інвесторів в Україні: компанія вклала у розвиток мережі та інфраструктури близько $237 млн. Сьогодні в компанії працює близько 8000 людей.

McDonald’s у Львові відкрито після реконструкції


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку