McDonald’s в Чернігові відновив роботу після реконструкції

McDonald’s в Чернігові відновив роботу після реконструкції

29.12.2018 08:05
  221
Ukrainian Retail Association

Ресторан провідної світової мережі фаст-фуду став першим в Чернігові в новому форматі “досвід майбутнього”.

Цей матеріал також доступний російською мовою

Про це RAU повідомила прес-служба компанії. Мережа завершила реконструкцію ресторану в Чернігові за адресою вул. Кирпоноса, 24. Під час реконструкції було оновлено інтер’єр і екстер’єр ресторану, а також розширена його площа з 300 м. кв. до 411 м. кв. В результаті збільшилася кількість посадочних місць: в залі одночасно зможе відпочивати 89 осіб, а на відкритій терасі – 75 відвідувачів. Гості на автомобілях зможуть і надалі обслуговуватимуться на McDrive.

Новий формат ресторану передбачає:

  • Термінали самообслуговування – гості закладу можуть без поспіху оглянути всі страви з меню в електронному форматі, зробити замовлення і відразу оплатити його за допомогою карти, або ж готівкою на касі;
  • Можливість змінювати інгредієнти бургерів;
  • Обслуговування за столиками. Якщо клієнт замовляє страви через термінал самообслуговування і оплачує картою, йому не потрібно підходити до прилавка. Він може відразу ж очікувати своє замовлення за столиком. Гості, які замовляють страви на касі, також можуть чекати за столиком. Співробітник ідентифікує користувача і приносить страви.
  • Новий принцип роботи касової зони – прилавок розділений на дві частини – для замовлення і отримання страв. Отже, відвідувачі, які очікують замовлення, і відвідувачі, які роблять замовлення, знаходяться в різних зонах і не заважають один одному.
  • Експерт з гостинності – це нова посада в ресторанах McDonald’s. Його завдання по гостинності – бути уважним до відвідувачів, помічати їх потреби і оперативно на них реагувати.
  • У ресторанах з досвідом майбутнього оновлена ​​форма одягу співробітників і дизайн меню.

Читайте також –

McDonald’s Україна буде співпрацювати з сервісом доставки Glovo


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку