Магазин мережі Сирне королівство відкрився в ТРК Сонячна Галерея

Магазин мережі Сирне королівство відкрився в ТРК Сонячна Галерея

13.02.2017 12:14
  265
rau

Нова торгова точка у криворізькому торгово-розважальному комплексі розпочала роботу на площі 35 кв м.

Як повідомила RAU прес-служба ТРЦ, у магазині представлено спеціальні сири елітних сортів, соуси, закуски, подарункові набори та професійні інструменти для нарізки сирів.

«ТРК Сонячна Галерея – найбільший і найвідвідуваніший торговий центр у місті, де сформовано кілька напрямків – мода і стиль, емоції та розваги. Ми впевнені, що культура спілкування і вживання якісних та корисних продуктів стане важливою складовою в комунікації з відвідувачами ТРК», – зазначає керуюча магазином Сирне королівство в торгово-розважальному комплексі Катерина Михайлова.

Довідка. ТРК Сонячна Галерея відкритий у вересні 2008 року в Кривому Розі. На двох поверхах галереї розташовано понад 100 магазинів для дорослих і дітей із широким асортиментом товарів та різноманітними ціновими пропозиціями. Якірними орендарями ТРК є: магазин електроніки та побутової техніки Comfy, гіпермаркет Auchan, магазини New Yorker, Arena, New Balance, Спортмастер, Puma, Інтертоп, Brocard, Будинок Іграшок, Megasport, і багато інших. На території ТРК Сонячна Галерея розташовані затишні кафе і ресторани, а для дітей працює ігровий комплекс Fly Park.

Магазин мережі Сирне королівство відкрився у King Cross Leopolis


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку