LPP, Мегаспорт та низка інших компаній відкриють магазини в ТРЦ Victoria Gardens

LPP, Мегаспорт та низка інших компаній відкриють магазини в ТРЦ Victoria Gardens

25.05.2017 12:45
  591
rau

Бренди польської групи LPP, мультибрендова мережа MEGASPORT, Roy Robson, Reima і Aromateque стануть новими якірними операторами та орендарями галереї у львівському торгово-розважальному центрі.

Як повідомила rau.ua прес-служба компанії JLL, яка виступає консультантом по здачі об’єкта в оренду, група LPP стала fashion-якорем торгово-розважального центру, орендувавши сукупно 2900 кв. м. У Victoria Gardens будуть представлені чотири бренди компанії – Reserved, Sinsay, House, Cropp. Магазин Sinsay стане найбільшим у Львові, а бренд Cropp з’явиться в ТРЦ в оновленій концепції.

Спортивним якірним орендарем ТРЦ Victoria Gardens стане національна мережа MEGASPORT, яка на площі понад 1000 кв. м представить колекції всесвітньо відомих брендів – Nike, Puma, NewBalance, Champion, Converse, The North Face, Umbro, Speedo, Arena, Rider та інших. Мережа нараховує 45 магазинів по всій Україні.

Новий монобрендовий бутик німецького бренду Roy Robson площею 373 кв. м у Victoria Gardens стане найбільшим на території України.

Фінська мережа Reima відкрила в Victoria Gardens свій перший магазин у Львові. Бренд існує на ринку понад 70 років; його продукція реалізовується в 30 країнах і в більш ніж 40 власних магазинах.

У торговій галереї Victoria Gardens відкриється перший у місті і сьомий у країні бутик Aromateque, що пропонує нішеву парфумерію та преміальну косметику від світових брендів. У новому просторі будуть представлені такі відомі марки, як K by Kilian, Creed, Etro, Francis Kurkdjian, Frapin, Humiecki&Graef та інші.

«Наше основне завдання при формуванні пулу орендарів торгово-розважального центру – запропонувати максимально широкий і різноманітний склад брендів для покупців, зокрема представити унікальні для ринку концепції. Незмінно високий рівень інтересу до об’єкта з боку рітейлерів, зростання трафіку і позитивні відгуки відвідувачів про ТРЦ підтверджують правильність обраної нами стратегії», – коментує начальник відділу оренди компанії Фенікс-Капітал Віталіна Захожа.

«З моменту запуску Victoria Gardens пройшло трохи більше півроку, і ми вже можемо оголосити про реалізацію практично всіх приміщень в об’єкті – в ТРЦ здано майже 97% площ. Підтверджена позитивна динаміка показників об’єкта, збалансований пул орендарів, професійна команда і активні інвестиції в просування торгового комплексу продовжують залучати закордонні та українські бренди в Victoria Gardens, що свідчить про відновлення інтересу до якісних проектів на українському ринку рітейлу», – зазначає старший консультант відділу торгових площ компанії JLL (Україна) Дмитро Дудар.

Довідка. ТРЦ Victoria Gardens (загальна площа – 102 000 кв. м, орендопридатна- 54 500 кв. м) був відкритий у жовтні 2016 року в центрі густонаселеного Франківського району Львова. Зона охоплення ТРЦ включає не тільки Львів, а й найближче передмістя, – сукупно понад 990 000 осіб.

Серед якірних орендарів – продуктовий гіпермаркет Сільпо (7500 кв. м), супермаркет електроніки й побутової техніки Фокстрот (1800 кв. м), мультибрендовий fashion магазин ARGO Center і магазин дитячого одягу Argosha (1700 кв. м), fashion магазини New Yorker, Gloria Jeans і LC Waikiki, магазин меблів та товарів для дому JYSK (1400 кв. м), дитячий розважальний комплекс і боулінг Papashon (3450 кв. м), сучасний кінотеатром Мультиплекс (3400 кв. м).

JLL – компанія, що надає фінансові і комплексні професійні послуги в сфері нерухомості. Входить до списку найбільших компаній світу Fortune 500; річний оборот компанії становить $6 млрд; компанія має близько 300 корпоративних офісів у 80 країнах по всьому світу, штат компанії становить понад 60 тисяч співробітників. У 2016 році фахівці компанії закрили угоди з купівлі-продажу і залучення фінансування загальним обсягом $136 млрд.

Читайте також – 

https://rau.ua/news/opening/pul-arendatorov-trts-victoria-gardens-fotogallereya/


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку