Le Boutique запустив онлайн примірювання одягу

Le Boutique запустив онлайн примірювання одягу

10.02.2017 11:15
  1045
Ukrainian Retail Association

За допомогою віртуальної системи на сайті Le Boutique покупець зможе підібрати потрібний розмір одягу в онлайні і оцінити, як буде сидіти на ньому та чи інша річ.
Як повідомила RAU прес-служба Le Boutique, в компанії реалізували функцію онлайн примірки одягу. Це стало можливим за допомогою спеціального елемента «Візуальна примірювальна», який тепер доступний користувачам сайту. Нова функція допомагає підібрати розмір речі і оцінити її посадку на своїй фігурі.

«Головний бар’єр для покупок одягу в інтернеті – це побоювання не вгадати з розміром, – говорить директор з маркетингу Le Boutique Юлія Шилова. – Як лідер ринку, ми запропонували нашим покупцям просте рішення для пошуку одягу потрібного розміру і ще більше полегшили процес онлайн-покупки. Новий функціонал дозволить мінімізувати показник повернень по причині «не підійшов розмір» і допоможе залучити сегмент offline покупців, які жодного разу не здійснювали покупку одягу в інтернеті через побоювання вибрати не той розмір».

Почати використовувати нову функцію просто – достатньо виміряти 5 параметрів свого тіла: обхват грудей, талії, стегон, руки і вказати свій зріст. Спеціальний віджет на сайті проаналізує дані і побудує 2D модель з візуалізацією посадки виробу на фігуру, а також порекомендує розмір, який ідеально підійде за параметрами. При цьому система автоматично запам’ятає дані, і їх не потрібно буде вносити постійно.

На сайті leboutique.com вже доступно більше 8000 найменувань одягу, які підтримуються новим плагіном. Їх можна відсортувати за допомогою фільтра «Приміряти онлайн».

Довідка. LeBoutique — це інтернет-магазин жіночого одягу, взуття, косметики, аксесуарів і товарів для дому від модних брендів зі знижками. За інформацією Української асоціації директ маркетингу, в 2015 році LeBoutique був другим найбільшим в країні онлайн-рітейлером сегмента fashion з часткою ринку в 18,3%.

Читайте також – 

Le Boutique запустив україномовну версію сайту


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку