Колишній топ-менеджер ЦУМ і Ocean Plaza займеться розвитком мережі ТЦ Амстор

Колишній топ-менеджер ЦУМ і Ocean Plaza займеться розвитком мережі ТЦ Амстор

30.07.2018 08:05
  458
Виктор Нагорский

Комерційним директором мережі ТЦ Амстор призначена Катерина Гуршпун, яка раніше працювала в команді київського ЦУМ.

На останньому місці роботи Катерина пропрацювала трохи менше двох років – з березня 2016 року по січень 2018-го, а до цього очолювала відділ оренди столичного торгово-розважального центру Ocean Plaza (2013-15 роки). Її загальний стаж роботи на керівних посадах в сфері комерційної нерухомості – більше десяти років.

Катерина має досвід роботи як з найбільшими столичними ТРЦ, так і з регіональними. Вона брала участь в таких проектах торгової нерухомості як: ТРК Sky Park і ТЦ Квартал у Вінниці, ТРЦ Меганом в Сімферополі, ТРЦ Велес в Івано-Франківську, ТЦ Галактика в Кременчуці та ряді інших.

У коментарі RAU Катерина зазначила, що на новій посаді вона займеться вдосконаленням концепції та рестайлінгом мережі торгових центрів Амстор. «Переді мною і моєю командою стоять дуже серйозні професійні виклики. Зараз мережа ТЦ Амстор знаходиться на етапі якісного зростання. Ми будемо вдосконалювати концепцію ТЦ, проводити рестайлінг об’єктів, розширювати пул орендарів, збільшуючи кількість професійних гравців ринку рітейлу, які повинні бути представлені у нас», – сказала Катерина Гуршпун.

За її словами, компанія вже працює над новою маркетинговою і рекламною політикою, а також оптимізує бізнес-процеси і комунікації. «Зараз у нас з командою багато тактичних і стратегічних завдань, які спрямовані на посилення конкурентних позицій на ринку, на розвиток мережі. Ми готові оперативно реагувати на ринкові зміни, слідувати новим трендам, робити наші об’єкти більш соціально орієнтованими, розвивати інфраструктуру, збільшувати комфортність перебування і шопінгу в ТЦ Амстор», – підкреслила топ-менеджер.

Нагадаємо, мережа ТЦ Амстор – це найбільша мережа торгових центрів в Україні. Вона входить до складу групи компаній Smart Holding Вадима Новинського, і об’єднує 15 торгових центрів у восьми містах України. ТЦ компанії працюють в Запоріжжі, Маріуполі, Бердянську, Миколаєві, Кременчуці, Краматорську, Мелітополі та Сєвєродонецьку. Сумарна площа торгових об’єктів Амстор перевищує 180 000 кв. м.

Читайте також –

У мережі магазинів NOVUS новий HR-директор


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку