Підсумки червня для мережі Фокстрот: три нових магазини і в одному – рестайлінг

Підсумки червня для мережі Фокстрот: три нових магазини і в одному – рестайлінг

03.07.2018 08:05
  113
rau

Торгові точки мережі в новому стилі почали роботу в Києві, Дніпрі, Львові та Сєвєродонецьку.

Про це RAU повідомила прес-служба компанії. 8 червня в Дніпрі новий Фокстрот торговою площею 415 кв. м відкрився за адресою вул. князя Володимира Великого, 1А. Під час відкриття відвідувачів чекали сюрпризи: в якості музичного супроводу виступав оркестр барабанщиць, всі бажаючі могли спробувати свої сили в міні-гольфі, а серед покупців розігрувалися відразу дві пральні машини Zanussi.


У Львові Фокстрот торговою площею 1115 кв. м відкрився 15 червня ТЦ Forum Lviv. Магазин розмістився в зоні головного атріуму на другому поверсі торгового центру. «Фокстрот дозволяє ще більше диверсифікувати наші пропозиції для клієнтів Forum Lviv в сегменті товарів електроніки», – коментує Марина Нестеренко, директор ТРЦ Forum Lviv.

23 червня розпочав роботу магазин в ТЦ Піраміда по вул. Мишуги, 4. Його площа – 579 кв. м. А 28 червня відкрив свої двері жителям Сєвєродонецька оновлений Фокстрот, який зайняв 587 кв. м за адресою пр. Гвардійський, 38. «Нові магазини не тільки оснащені ергономічним обладнанням, правильно зоновані та збудовані з урахуванням user flow і user experience, вони ще й отримали своє «обличчя» – унікальне та неповторне, – розповідає маркетинг-директор Фокстрот Олексій Філановський. – Частина оновлених магазинів асоціюється з Лондоном, з його консерватизмом і впізнаваними телефонними будками. Частина – з Шотландією, тартаном, волинками. Частина відсилає в асоціаціях до Уельсу – з драконами й унікальними орнаментами».

В’ячеслав Поврозник, виконавчий директор Фокстрот, уточнив, що в липні буде завершено рестайлінг ще трьох магазинів компанії.

Довідка. Фокстрот налічує 158 супермаркетів в 90 містах України торговельною площею 151 000 кв. м. Кількість учасників програми лояльності «Фокс клуб» на грудень-2017 досягла 7 млн ​​осіб. Бренд розвивається в форматі омніканальності, поєднуючи онлайн і офлайн торгівлю.

Читайте також –

Новини магазинів техніки: Цитрус, Comfy, Фокстрот, Remax, Xiaomi й інші


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Вже в цьому році в західному регіоні України відкриються три нових ТРЦ та розпочнеться будівництво ще трьох ТРЦ

Вже в цьому році в західному регіоні України відкриються три нових ТРЦ та розпочнеться будівництво ще трьох ТРЦ

На різних стадіях реалізації на заході країни знаходяться одразу шість проєктів нових торгово-розважальних центрів...
time icon  
  95
Усі новини ринку