Arricano, Іммошан, Челентано і Воля будуть експонентами RDBEхро – 2018

Arricano, Іммошан, Челентано і Воля будуть експонентами RDBEхро – 2018

02.02.2018 12:30
  300
Микола Маранчак

Асоціація рітейлерів України запрошує представників компаній сфери роздрібної торгівлі, девелопменту, інвесторів, брокерів і консультантів, а також інші компанії сегменту b2b до участі у заході.

Read in English

Вже 29-30 березня 2018 року в столичному НСК «Олімпійський» відбудеться Друга міжнародна виставка RDBEхро – 2018. Вона буде проходити у двох форматах: паралельно з конференцією за участю провідних фахівців сфери роздрібної торгівлі та торговельної нерухомості, на RDBEхро буде працювати масштабна экспозона.

RDBExpo

Серед якірних експонентів RDBEхро – 2018 буде компанія Arricano – один з найбільших девелоперів і мережевих операторів торгово-розважальних комплексів в Україні. Arricano володіє найбільшим в країні портфоліо реалізованих ТРК, загальна орендна площа яких становить понад 212 000 кв. м.

Портфель компанії географічно диверсифікований за рахунок активів в різних регіонах України: Київ – ТРЦ РайON і Проспект, Кривий Ріг – ТРК Сонячна Галерея, Запоріжжя – ТРК City Mall. У 2016 році торговельні комплекси Arricano відвідали близько 40 млн осіб. На стадії девелопменту в компанії знаходиться ще три проекти. Серед них ТРК Лук’янівка в Києві загальною площею понад 110 000 кв. м.

arricano

Ще одним експонентом виставки буде девелоперська компанія Іммошан Україна. Вона була заснована в 2008 році і зараз керує п’ятьма торговими галереями в Києві: ТЦ «Ашан Петрівка», ТЦ «Ашан Біличі» та ТЦ «Ашан Чернігівська», ТЦ «Ашан Сосніних», ТЦ «Ашан Сіті». Також компанія працює над реалізацією трьох масштабних проектів: Рітейл Парку Петрівка і ТРЦ Rive Gauche в Києві, а також торгово-розважального центру в Одесі. Відкриття цих торгових об’єктів заплановано в 2018-19 роках.

Іммошан Україна є частиною групи Immochan — однією з провідних міжнародних компаній по будівництву і управлінню торговельних центрів. У портфелі нерухомості компанії 400 торгових центрів в 13 країнах Європи і Азії.

Серед експонентів RDBEхро буде також компанія Pizza Celentano — перша і найбільша в Україні мережа ресторанів, яка розвивається за системою франчайзингу. Компанія була заснована майже 20 років тому, коли відкрилася перша піцерія у Львові. Зараз мережа закладів об’єднує близько 150 піцерій у всіх регіонах України. Засновником і співвласником компанії є Марк Зархін – піонер великого українського мережевого бізнесу.

Ще одним учасником виставки став провідний загальнонаціональний український телекомунікаційний провайдер ВОЛЯ, який надає сучасні телекомунікаційні послуги: аналогове, цифрове, HD – та інтерактивне телебачення, високошвидкісний доступ в Інтернет, а також послуги найбільшого в Україні дата-центрів.

Чисельність персоналу ВОЛІ – близько 2000 осіб. Це визнані фахівці у своїй галузі, що володіють величезним досвідом і унікальними знаннями і вміннями, які дозволяють компанії постійно впроваджувати інноваційні технічні рішення.

Нагадаємо, раніше до участі у виставці приєдналися такі компанії як Budhouse, Піраміда, Svitlotek, Shen і RDA.

Партнери RDBExpo-2018:

СКАЧАТИ ПРЕЗЕНТАЦІЮ І ПЛАН ВИСТАВКИ МОЖНА ЗА ПОСИЛАННЯМ


Відзначимо, що в ході конференцій, які пройдуть поруч з виставкою, будуть презентовані кейси від найуспішніших українських і зарубіжних рітейл-компаній, обговорені актуальні проблеми та шляхи їх вирішення, зафіксовані ключові тенденції та очікування на найближчі роки. Серед тем, які будуть розглянуті на конференціях в цьому році:

  1. Аналітика ринку. Динаміка і тенденції в рітейлі
  2. Презентації нових торгових центрів
  3. Трансформація торгової нерухомості — від ТЦ до lifestyle моллу
  4. Реконцепція в рітейлі. Нові формати для активних продажів
  5. Позиціонування рітейлу в digital-еру
  6. Погляд на локальний ринок праці. Формування корпоративної культури
  7. Презентація нових міжнародних брендів
  8. Перспективи розвитку бізнесу по франшизі
  9. Нові технології і послуги для рітейлу
  10. Розвиток і перспективи рітейлера українських товарів та ін.

RDBExpo

КОНТАКТИ З ПИТАНЬ РОЗМІЩЕННЯ СТЕНДІВ І ПАРТНЕРСТВА:

Поліна Павліченко

Едуард Ковтун

КОНТАКТИ З ПИТАНЬ РЕЄСТРАЦІЇ:

Олеся Кобцева

Читайте також

Запрошуємо на RETAIL & DEVELOPMENT BUSINESS EXPO – 2018


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку