Піцерія Gusto Pizza відкрита в криворізькому ТРК Сонячна Галерея.

Піцерія Gusto Pizza відкрита в криворізькому ТРК Сонячна Галерея.

27.02.2017 11:32
  176
rau

На фуд-корті торгово-розважального комплексу ресторану зайняв площу 70 кв. м.

Про це rau.ua повідомила прес-служба Arricano – девелопера ТРЦ Сонячна Галерея. У меню закладу, крім піци, можна замовити перші і основні страви української кухні, а також вибирати розмір страви – великий, середній або маленький. Крім традиційних смаків кухаря Gusto Pizza пропонують спробувати новинки від шефа – піцу «BBQ» з сиром філадельфія і піцу «4 м’яса».

На фудкорт у ТРК Сонячна Галерея представлені заклади різних кухонь світу кав’ярні Gusto Coffee, Spiceroom і Coffee Life, концептуальні ресторани Brand Cook і Melrose, а також бургерная Big Burger.

Довідка. ТРК Сонячна Галерея відкритий у вересні 2008 року в Кривому Розі. Це перший і єдиний професійний торгово-розважальний об’єкт міста, який пропонує своїм відвідувачам новий рівень комфортного шопінгу та відпочинку.

На двох поверхах галереї розташовано понад 100 магазинів для дорослих і дітей з широким асортиментом товарів і різними ціновими пропозиціями. Якірними орендарями ТРК є магазин електроніки та побутової техніки Comfy, гіпермаркет Auchan, магазини New Yorker, Arena, New Balance, Спортмастер, Puma, Інтертоп, Brocard, Будинок Іграшок, Megasport, і багато інших.

Магазин мережі Сирне королівство відкрився в ТРК Сонячна Галерея


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку