15 бізнес-леді, які змінюють країну на краще: в ТРЦ Gulliver відкрилася фотовиставка “Жінки в рітейлі»

15 бізнес-леді, які змінюють країну на краще: в ТРЦ Gulliver відкрилася фотовиставка “Жінки в рітейлі»

23.11.2018 01:00
  1024
Микола Маранчак

22 листопада на 2-му поверсі ТРЦ Gulliver Асоціація рітейлерів України презентувала виставку «Жінки в рітейлі», приурочену до Retail & Development Business Summit, який пройде 6 грудня 2018 року.

Експозиція складається з 15 портретів жінок: засновниць бізнесу і топ-менеджерів, які впливають на розвиток ринку рітейлу в Україні. Доповнює загальну картину полотно з описом проекту та інформацією про Retail & Development Business Summit 2018, спікерами та гостями якого стануть учасниці фотопроекту. Мета проекту – на прикладі реальних історій показати роль жінок в розвитку бізнесу і рітейлу в Україні, а також надихнути українок шукати шляхи для реалізації найсміливіших і масштабних ідей.

«Десять років тому навіть на конференціях, пов’язаних з рітейлом, чоловіки були в більшості, – каже одна з учасниць фотовиставки Поліна Кошарна, засновник і співвласник MasterZоо. – Сьогодні вже нікого не дивує жінка – директор будівельної компанії або будь-якого іншого великого підприємства».

Головними героїнями зйомки стали:

  • Ксенія Павлова – співвласник O bag в Україні
  • Оксана Середюк – співвласник ресторанного холдингу MAFIA, CASTA, BAO, NĂM, Georgia, Brilliant Bar, Якіторія
  • Тетяна Семенченко – співвласник української мережі студій одягу VOVK
  • Поліна Кошарна – засновник і співвласник MasterZоо
  • Ганна Луковкіна – автор і засновник проекту Всі.Свої
  • Наталія Логвин – PR-директор Kasta.ua
  • Тетяна Бурда – засновник і співвласник Invogue Fashion Group (IFG)
  • Наталія (Колодницька) Нетовкіна – засновник Ювелірного Дому ZARINA
  • Ольга Тадай – представник однієї з сімей-співзасновників АГРОМАТ
  • Ганна Коваленко – співзасновник і співвласник першого українського мас-маркету жіночого одягу MustHave
  • Анастасія Дзюба – співзасновник і співвласник першого українського мас-маркету жіночого одягу MustHave
  • Ірина Букур – автор, засновник і власник Irene Bukur
  • Олена Семенова – співзасновник і керівник українського бренду одягу Week
  • Наталія Мовчун – співзасновник ТМ “GIULIA”, ТОВ “Текстиль Рітейл”
  • Інеса Бачуріна – співзасновник Rechi.ua

Стилістика всіх фото побудована таким чином, щоб глядач зміг зловити настрій жінки в звичній для неї обстановці. Кожне фото супроводжує цитата і короткий опис бізнесу героїні.

Учасниці фотопроекту не тільки успішно ведуть свій бізнес, але і вміло поєднують роботу з сімейним життям. Підтвердження тому Оксана Середюк, співвласник ресторанного холдингу MAFIA, CASTA, BAO, NĂM, Georgia, Brilliant Bar, Якіторія, яка впевнена, що сучасній жінці під силу буквально все: «Всі складнощі і перешкоди тільки у нас в голові. Жінка може чудово поєднувати в собі роль бізнес-вумен, бізнес-партнера, мами, дочки, дружини. Головне – пам’ятати про свою мету і правильно розподіляти ресурси і час. Мені пощастило поєднувати в собі всі ці ролі. М’яка за формою, але жорстка за змістом-точно про мене. Вважаю, що для жінок сьогодні немає нічого неможливого».

Про вибір партнера не тільки для бізнесу, але і для життя не з чуток знає Тетяна Семенченко, співвласник української мережі студій одягу VOVK. Знайомство з майбутнім чоловіком, який став співвласником компанії, стало переломним моментом в історії бренду. Це саме він підтримав жінку в бажанні відкрити першу студію. Головне правило для Тетяни та її чоловіка – не зупинятися на досягнутому. Завжди є до чого прагнути, куди рухатися і як розвиватися! Попереду нові відкриття і вихід на міжнародний ринок. Нехай кожен дізнається, що «made in Ukraine» – це якісно, красиво, доступно.

Організатором фотовиставки виступила Асоціація рітейлерів України, партнером проекту – ТРЦ Gulliver. Перед відкриттям в торгово-розважальному центрі Gulliver також відбувся бізнес-сніданок, де представили спікерів Retail & Development Business Summit «Жінки в ритейлі» та обговорили майбутнє подія. Захід відбудеться 6 грудня в КВЦ Парковий (Київ, Паркова дорога, 16 а). На саміті очікується понад 500 гостей: власників і топ-менеджерів компаній сфери рітейлу і девелопменту України та зарубіжжя. З більш детальною програмою можна ознайомитися за посиланням.

Відвідати фотовиставку можна безкоштовно з 22 листопада по 6 грудня на 2-му поверсі торгово-розважального центру Gulliver.

Читайте також –

Повна програма RDBS-2018: всі сесії, спікери, теми виступів і панельних дискусій


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку