Рівненський льонокомбінат відкрив магазин Goldi у дніпровському ТРЦ Караван

Рівненський льонокомбінат відкрив магазин Goldi у дніпровському ТРЦ Караван

23.05.2017 12:57
  243
rau

Торгова точка Goldi зайняла площу 500 кв. м.

Мережа ТРЦ Караван продовжує залучати орендарів категорії Made in Ukraine. Про це rau.ua повідомила прес-служба CDA Real Estate – керуючої компанії мережі ТРЦ Караван. Як наголошується в релізі мережі, у квітні український бренд жіночого одягу Anna Yakovenko відкрив магазин у харківському Каравані. А за кілька тижнів до цього в київському об’єкті найбільшої мережі торгово-розважальних центрів почав працювати магазин українського виробника ексклюзивного жіночого одягу Artari Alta Sartoria.

Тільки з початку 2017 року в ТРЦ Караван, крім перерахованих, відкрилися магазини брендів Isla Moda, Designed For Fitness, BeGirl, UMM, Tamir, Jasmine. Також в Каравані представлені Andre Tan, Giulia, DolceDonna, Arber, Anabel Arto, Public & Private, Bembi, Dianora, RnB Leather та інші українські оператори.

Співпраця українських виробників з мережою Караван почалася з формату Pop-Up Stor, який був актуальний у 2014-15 роках. Співпраця в цьому форматі передбачає особливі умови: короткострокова оренда на лояльних для орендаря умовах. Тим самим ТРЦ підтримував вітчизняного виробника. Зараз в ТРЦ регулярно проходять різні заходи (виставки, ярмарки, покази).

Найбільш яскраве і знаковий захід щодо просування національного виробника – виставка «KARAVAN FASHION DAYS», в рамках якої працюють шоу-руми українських дизайнерів, які презентують свої колекції, а відвідувачі ТРЦ мають можливість придбати вподобані речі безпосередньо від авторів.

Довідка. Мережа ТРЦ Караван — найбільша мережа торгової нерухомості в Україні, об’єднує в собі три торгово-розважальних центри, розташованих у Києві, Харкові та Дніпрі. Загальна площа торговельних об’єктів становить близько 250 000 кв. м. Щорічно ТРЦ мережі відвідують понад 30 мільйонів людей.

Читайте також –

Рівненський льонокомбінат планує відкрити 10 магазинів Goldi у 2017 році


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку