Генеральним директором ПАККО Холдинг призначений Сергій Дружук

Генеральним директором ПАККО Холдинг призначений Сергій Дружук

10.08.2018 11:23
  953
rau

Генеральним директором компанії ПАККО Холдинг з 10 серпня 2018 року призначений Cергій Дружук. До цього від обіймав посаду виконавчого директора холдингу.

Сергій Дружук має тривалий успішний досвід у торговій галузі. Починаючи з 2001 року працює у компанії ПАККО Холдинг на керівних посадах: начальник відділу збуту, продажу та комерційним директорим. У 2010-17 роках працював на посадах першого заступника та директора з операційної діяльності компанії.

З призначенням нового керівництва стратегічна лінія компанії залишається незмінною.

Сергій Дружук, генеральний директор ПАККО Холдинг: «Пріоритетними напрямками роботи компанії залишаються розширення торгових мереж Вопак та ПАККО за рахунок відкриття нових магазинів, розвиток франчайзингової мережі Вопак Експрес, ребрендінг частини магазинів у формат експрес-маркет та впровадження нових технологій продажів».

 Довідка. ПАККО Холдинг – один з найбільший операторів на ринку українського рітейлу, працює у дев‘яти областях Західної України. В інвестиційний портфель компанії входять торгові мережі супемаркетів Вопак ( 66 магазинів, з них шість працюють на умовах франчайзингу) та гуртівень ПАККО (12 магазинів). На даний час в мережі ПАККО Холдинг працює понад 2500 співробітників.

Читайте також –

Сергій Дружук, ПАККО Холдинг: Криза зрівнює можливості – перемагає той, хто не здається


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку