Фокстрот відкриває нові магазини в Запоріжжі та Чернігові

Фокстрот відкриває нові магазини в Запоріжжі та Чернігові

29.03.2017 09:00
  437
rau

Початок роботи нових торгових точок мережі «Фокстрот. Техніка для дому» запланований на четвер, 30 березня.

Про це rau.ua повідомила прес-служба групи компаній Фокстрот. У Запоріжжі новий об’єкт рітейлера буде відкрито в ТЦ Амстор по вулиці Перемоги, 64. Загальна площа нового супермаркету складає 725 кв. м, торгова – 519 кв. м.

У Чернігові Фокстрот почне роботу в найбільшому ТРЦ обласного центру – ТРК «Голлівуд» за адресою вулиця 77-ї Гвардійської дивізії, 1-в. Загальна площа нового супермаркету техніки та електроніки – 797,5 кв. м, торгова – 661 кв. м. Це вже другий магазин компанії в Чернігові.

Обидва нових магазину працюють у концепції «омніпростір»: якщо покупець бажає отримати товар, не представлений на полиці супермаркету, продавець-консультант в торговому залі допоможе вибрати товар в онлайн-каталозі серед більш ніж 20 000 позицій.

«Вже 23 роки на ринку побутової та цифрової техніки Фокстрот залишається лідером і експертом в інноваціях, – говорить виконавчий директор мережі В’ячеслав Поврозник. – Свято відкриття двох нових супермаркетів в Запоріжжі та Чернігові: можливість поділитися інноваціями, отримати зворотний зв’язок і переконатися, що ми розвиваємося в правильному напрямку».

В кожному новому магазині офіційне свято відкриття триватиме чотири дні: з 30 березня по 2 квітня. У вихідні дні в Запоріжжі та Чернігові мережа продемонструє свою інноваційність – відвідувачів нових супермаркетів чекають майстер-класи з управління електротранспортом (гіроскутерами, гіробордами, моноколесами і так далі), а також практичні заняття з управління квадракоптерами. Також у програмі свята: знижки і подарунки.

Довідка. ТМ «Фокстрот. Техніка для дому» – провідна роздрібна мережа з продажу електроніки і побутової техніки в Україні. На квітень 2017 року в Україні налічується 164 супермаркету рітейлера. Магазини представлені в 89 обласних і районних центрах України, при цьому їхня торгова площа складає близько 160 000 кв. м.

Читайте також –

Фокстрот в ТРЦ King Cross Leopolis виповнюється сім років (фоторепортаж)


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку