Яскраві моменти виставки Euroshop – 2017: Стенд ЄТС

Яскраві моменти виставки Euroshop – 2017: Стенд ЄТС

01.04.2017 05:35
  635
rau

Компанія Європейські Торговельні Системи прийняла участь у виставці Euroshop 2017, яка пройшла з 5 по 9 березня в Дюссельдорфі. Це вже третій захід, на якому компанія ЄТС виставляє свій стенд.

Кожен стенд стає справжньою сенсацією, вражаючи цікавими і багатогранними конструкціями, якістю виготовлення і креативними рішеннями дизайнерів. Адже головне завдання такого заходу – це демонстрація можливостей виробництва і професійної роботи великої команди компанії.

Ідея, дизайн, проектування, статичний розрахунок, виготовлення і монтаж стенда – абсолютно все зроблено силами компанії ЄТС. Гарний стенд привернув увагу великої кількості відвідувачів заходу. У павільйонах, які були присвячені виробникам торгового обладнання, це став самий фотографований об’єкт. Практично кожен відвідувач прагнув зробити своє фото на його тлі.

За час роботи виставки стенд ЄТС відвідали понад 1000 представників з 23-х країн. Багато з них вже були знайомі з продукцією компанії і реалізованими проектами. Це практично всі країни Європи, Катар, ОАЕ, Казахстан, Грузія, Азербайджан. А один з нових проектів реалізовано на острові Таїті. Компанія впевнено розширює географію своєї діяльності і постійно удосконалює можливості виробництва.

На європейському просторі компанія ETS заявила про себе як один із провідних гравців на ринку виробництва торгового обладнання преміум класу. Великою перевагою є те, що всі лінії виробництва знаходяться на одній території в центрі Європи.

Стенд ETS продемонстрував всі напрямки виробництва. Це деревообробка, металообробка та фарбування. А яскравий дизайн став справжньою окрасою виставки Euroshop 2017. На площі 100 кв. м розмістився дворівневий стенд зі стилізованим металевим садом і оригінальним декором сходів, що ведуть на верхню терасу. Креативний дизайн в сучасному стилі використав відтінки теплоти самої природи. В проекті гармонійно поєднуються такі матеріали, як латунь, шпон і нержавіюча сталь. Всі матеріали і способи їх обробки були підібрані у відповідності з самими модними трендами в дизайні. А деякі ноу-хау ЄТС зададуть нові тенденції у сфері оформлення магазинів.

Важливою частиною роботи над стендом стало проектування освітлення. За допомогою сучасних прожекторів і світильників розставлені акценти, завдяки яким стенд придбав художню виразність і яскравий образ.

Складна конструкція з хвилеподібного металу прикрасила сходовий портал. Вона складається з плавно вигнутих листів полірованої латуні, нержавіючої сталі і пофарбованого металу.

Таке ж поєднання матеріалів ми застосували і для виготовлення декоративних дерев. А одне дерево повністю виконано із полірованої нержавіючої сталі, яка покрита нітридом титану. Частина стенду з деревами стала найбільш яскравою і привертає увагу відвідувачів Euroshop 2017.

Виробництво ЄТС — це завжди пошук нових технологій і розробка ноу-хау в сфері торгового обладнання. В цьому напрямку ми представили новий спосіб обробки металу, який візуально точно повторює натуральне дерево. При цьому такі навісні елементи володіють відмінною зносостійкістю і зовнішньою привабливістю.

Велика частина деталей стенда була виготовлена за допомогою лазерної порізки. Це красиве огорожу з латуні, велика панель з пофарбованого металу з підсвічуванням і декоративна стеля. Віртуозне виконання кожного елемента відвідувачі стенду могли розглянути в деталях.

Компанія ETS спеціалізується на виробництві торгового обладнання високого і преміум класу. Постійне оновлення виробництва, вивчення новітніх технологій, удосконалення всіх процесів дозволяє нам впевнено розширювати простір нашої діяльності.

Матеріал публікується на правах реклами


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку