Епіцентр К відкриває новий торговий центр в Одесі

Епіцентр К відкриває новий торговий центр в Одесі

12.06.2018 02:01
  927
Ukrainian Retail Association

Новий торговий об’єкт одного з найбільших рітейлерів країни стане вже третім в Одесі та 47-м в українській мережі Епіцентр.

Як повідомила RAU прес-служба компанії, ТЦ розташується на виїзді з Одеси в селі Ілічанка (сел. Котовського), вулиця Паустовського, 14 і займе площу в 35 000 кв. м. Його відкриття відбудеться вже в найближчі вихідні – 16-17 червня. Асортиментний ряд нового об’єкта компанії налічуватиме більше 200 000 найменувань товарів. Кількість працівників – 550. До послуг відвідувачів також буде запропонована парковка на 342 місця, кафе та інші сервісні об’єкти.

Серед іншого, Центр меблів в новому ТЦ запропонує клієнтам Епіцентр готові інтер’єрні рішення та більше 8 000 найменувань товару. A в мультибрендовому салоні-магазині Intersport буде представлено понад 10 000 найменувань товарів для спорту та відпочинку. Магазин дитячих товарів Епік займе площу 1700 кв. м, і запропонує не тільки кращі товари для дітей, а й зони відпочинку, творчості, батути й інші розваги. Також в ТЦ буде широкий вибір побутової техніки, посуду, текстилю та подарунків. А в новому для компанії магазині Mon Cheri можна буде придбати величезний асортимент декоративної косметики та засобів по догляду за волоссям, обличчям та тілом.

У прес-службі Епіцентр К відзначили, що в честь відкриття нового ТЦ компанія підготувала для відвідувачів цілий ряд акцій і розіграшів. Так, перший покупець отримає можливість протягом хвилини винести з торгового залу максимум товару. Наступні сто покупців отримають цінні подарунки – мультиварки, фени, телевізори, велосипеди, кухонні комбайни. Протягом двох днів відбудеться визначення щасливих володарів подарункових сертифікатів на загальну суму 100 000 гривень. Кожні 20 хвилин система визначатиме щасливий чек, власники якого отримають приємні подарунки. У дні відкриття буде представлено багато акційних пропозицій, конкурсів з подарунками, майстер-класів від партнерів і постачальників.

Довідка. Епіцентр К – лідер на ринку роздрібної торгівлі сегменту товарів для будівництва та ремонту України з повністю вітчизняними інвестиціями, яка налічує 46 діючих торгових центрів в різних регіонах України, починаючи зі столиці, закінчуючи райцентрами. У торгових центрах мережі, сумарна торгова площа яких становить 1,5 млн кв. м, представлено понад 250 000 найменувань товарів від більш ніж 3500 постачальників. За результатами 2017 року загальний товарообіг групи компаній Епіцентр в порівнянні з 2016 роком зріс на 20,3% або на 7,3 млрд грн.

Читайте також –

З рітейлерів в латифундисти: навіщо власники Епіцентр К скуповують агроактиви


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку