Офіційно: Decathlon відкриє перший магазин в Україні навесні 2019 року

Офіційно: Decathlon відкриє перший магазин в Україні навесні 2019 року

18.09.2018 08:00
  393
Ukrainian Retail Association

Найбільший в світі виробник спортивних товарів Decathlone Group заявив про відкриття першого магазину на українському ринку навесні 2019 року.

Read in English

«Французька компанія Decathlon, яка представлена ​​більш ніж 1400 магазинами в 50 країнах світу, відкриває свої двері українським користувачам уже навесні 2019 року», – йдеться в заяві компанії.

Прес-служба рітейлера також повідомила, що в кінці вересня топ-менеджмент компанії проведе прес-конференцію, на якій розповість про місце відкриття першого магазину в Україні та подальші плани розвитку Decathlon в країні. На заході будуть присутні генеральний директор українського підрозділу Decathlon Флоран Гійє, комерційний директор Розаріо Коццоліно і директор з виробництва в Україні Жером Біянки.

Нагадаємо, про інтерес Decathlon до українського ринку стало відомо ще навесні 2017-го. Тоді LIGA.net повідомляла, що перший об’єкт рітейлера відкриється в столичному торговому центрі Рітейл Парк на Петрівці.

Довідка. Decathlon Group – спортивний підрозділ французької компанії Association Familiale Mulliez. На українському ринку вона представлена мережею супермаркетів і гіпермаркетів Auchan і будівельних гіпермаркетів Leroy Merlin. У бренду Decathlon більше 1400 магазинів в 50 країнах світу.

Читайте також –

Ігор Гут: Як прихід IKEA вплине на український ринок рітейлу


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку