В аеропорту Бориспіль відкрилося WOG Cafe в форматі кафе-магазин

В аеропорту Бориспіль відкрилося WOG Cafe в форматі кафе-магазин

03.01.2019 12:01
  604
rau

WOG Cafe розташоване на третьому поверсі пасажирського терміналу D міжнародного аерпорт Бориспіль, і працює за графіком 24/7. Загальна площа закладу 47,0 кв. м.

Цей матеріал також доступний російською мовою

Про відкриття RAU повідомила прес-служба компанії. У меню кафе представлені: хот-доги, сендвічі, салати, весь асортимент кавових напоїв і багато іншого.

«Наш заклад в Борисполі незвичайного формату – ми поєднали асортимент кафе та магазину. Крім улюблених страв і напоїв, в кафе також будуть представлені товари в дорогу, преса», – розповідає Максим П’ятаков, начальник управління громадського харчування WOG.

Олександра Даниленко, директор роздрібних продажів WOG, зазначає, що, за попередніми розрахунками, в закладі планується обслуговувати близько 800 клієнтів на добу.

У новому закладі, як і у всіх WOG Cafe, буде діяти програма лояльності Pride. Скориставшись додатком, кожен відвідувач зможе накопичувати бонуси за покупки та списувати їх на продукцію в WOG Cafe і WOG Market.

У порівнянні з 2017 роком, в 2018-му продаж гарячих напоїв в мережі WOG збільшився на 13% (30 млн порцій в 2018 році проти 26 млн чашок в 2017-м). Крім цього, в 2018 році середній чек WOG Cafe в порівнянні з минулим роком збільшився на 13%.

Довідка. WOG Cafe – мережа кафе компанії ВОГ Рітейл, в яку входять 386 об’єктів по всій Україні. З них 363 кафе розташовані на АЗК WOG, 16 – в поїздах Інтерсіті і 8 міських кафе – в Києві та Львові. Перше WOG CAFE поза АЗК було відкрито в листопаді 2015 року в Києві. Тоді ж компанія прийняла стратегічне рішення розвивати мережу кафе поза АЗК з пріоритетом розташування в транспортних хабах і інфраструктурних об’єктах.

Читайте також –

Сергій Корецький, WOG: Непаливні продажі – якір для споживача


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку