Auchan Group відкрила в грудні ще три гіпермаркети АШАН (фотоогляд)

Auchan Group відкрила в грудні ще три гіпермаркети АШАН (фотоогляд)

20.12.2017 09:00
  435
Дарья Златьева

За чотири місяці компанія відкрила всі дев’ять гіпермаркетів на місцях, де раніше розташовувалися торгові точки Караван. Процес інтеграції завершили відкриття у грудні двох АШАН в Харкові і одного в Чернівцях.

До придбання 9 гіпермаркетів мережі Караван, компанія управляла 11 гіпермаркетами в 5 містах – Київ, Львів, Одеса, Запоріжжя та Кривий Ріг. Завдяки придбанню гіпермаркети мережі Ашан з’явилися в містах, де раніше не були представлені: Харкові, Дніпрі, Житомирі та Чернівцях.

Крім цього, заради подальшого розвитку, французький ритейлер вирішив позбутися від 20% акцій в мережі супермаркетів Фуршет, а також провів кадрові зміни. Замість Жерара Галле, який очолював український підрозділ корпорації більше десяти років, новим генеральним директором АШАН Україна стала Вікторія Луценко, яка раніше працювала в угорській філії холдингу. В її завдання входить, в тому числі, і розвиток нових форматів магазину, наприклад, торгових точок французького бренду в вигляді “магазин біля будинку”, про що RAU писала раніше. Нагадаємо, що за інформацією ЗМІ саме домовленості між Фуршет і Auchan Group заважали міжнародній компанії освоювати в Україні нові формати, обмежуючи розвиток тільки об’єктами з великою торговою площею. У той же час поки французи продовжують відкривати нові гіпермаркети.

29 вересня відкрився перший гіпермаркет в Києві на місці Каравану за адресою Академіка Глушкова 13Б, Київ. Ще два об’єкти відкрилися в один день – 20 жовтня в Києві на Луговій, 12 і Дніпрі по Нижньодніпровському, 17. У листопаді почали роботу АШАН в Києві на вул. сім’ї Сосніних, 17, в Харкові за адресою Героїв Праці та в Житомирі на вулиці Київській 77.

У грудні Auchan Group відкрила три об’єкти: 1 грудня гіпермаркет відкрився в Чернівцях, на вулиці Хотинській, 43, і ще дві торгові точки рітейлера прийняли перших відвідувачів 14 грудня у Харкові, за адресами – Тарасівська, 3 (АШАН Тарасівська) і Окружна дорога 4 ( АШАН Олексіївський).

Тепер в Україні працює 20 торгових точок рітейлера площею 160 000 кв. м.

Як виглядають нові українські об’єкти однієї з провідних світових продуктових мереж – в нашому фотоогляд (фото: офіційна сторінка компанії в Facebook).

Гіпермаркет в Чернівцях:

 

 

Гіпермаркет в Харкові на Тарасівській:

Гіпермаркет в Харкові на Окружній:

Читайте також –

Топ-30 продуктових мереж по обороту, найприбутковіші ТРЦ і інші лідери ринку


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку