АТБ відкриває три нових магазини

АТБ відкриває три нових магазини

02.02.2017 01:05
  265
rau

Торгові точки мережі з’являться в Одесі, Миколаєві та Полтаві.
Як повідомляє прес-служба компанії, відкриття магазину в Одесі відбудеться 3 лютого за адресою: вул. 25-ї Чапаєвської дивізії, 6-в. В Миколаєві новий дискаунтер відкриється 4 лютого за адресою: вул. Героїв України, 20, а в Полтаві – 5 лютого на пр. Вавілова М., 11. Всі урочисті відкриття буде супроводжувати розважальна програма зі знижками та акціями.

Нагадаємо, ще навесні минулого року концерн повідомив про те, що розвиток в західних та південних областях України стає пріорітетом для компанії на 2016 рік. Слід зазначити, що в минулому році мережа поповнювалася торговими об’єктами на заході країни не тільки за рахунок нових відкриттів, але і за рахунок M&A-угод. Зокрема, компанія придбала 17 з 27 магазинів західноукраїнської мережі магазинів Барвінок у рітейлера Євротек. Сума угоди оцінювалася в 5-6 млн євро.

Крім того, в недавньому інтерв’ю для RAU генеральний директор корпорації АТБ Борис Марков заявляв про намір компанії відкрити логістичний центр у Львівській області, який забезпечить ефективну доставку товарів у магазини мережі на Західній Україні.

Довідка. Мережа АТБ заснована в 1993 році, коли магазини фірми «Агротехбізнес» поклали початок становленню мережі дискаунтерів. Зараз компанія є найбільшою роздрібною мережею в Україні і налічує понад 800 магазинів, які розташовані практично у всіх регіонах України.

Борис Марков, АТБ: За темпами зростання поступаємося лише показникам 2012-13 років


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Перша в історії креативна директорка компанії Swarovski Джованна Енгельберт працює над тим, щоб бренд став привабливим для...
time icon  
  33
Усі новини ринку