АТБ відкриває новий магазин у Запоріжжі

АТБ відкриває новий магазин у Запоріжжі

07.02.2017 11:34
  380
rau

Початок роботи торгової точки заплановано на 8 лютого.

Як повідомляє прес-служба компанії, черговий дискаунтер мережі буде розташований за адресою: вулиця Сталеварів, 27, пом.1, 2.

Нагадаємо, ще навесні минулого року концерн повідомив, що розвиток у західних та південних областях України стає пріоритетом для компанії на 2016 рік. Слід зазначити, що минулого року мережа поповнювалася торговими об’єктами на заході країни не тільки за рахунок нових відкриттів, але і за рахунок M&A-угод. Зокрема, компанія придбала 17 з 27 магазинів західноукраїнської мережі магазинів Барвінок у рітейлера Євротек. Сума угоди оцінювалася в 5-6 млн євро.

Крім того, у недавньому інтерв’ю для RAU генеральний директор корпорації АТБ Борис Марков заявляв про намір компанії відкрити логістичний центр у Львівській області, який забезпечить ефективну доставку товарів у магазини мережі на Західній Україні.

Довідка. Мережа АТБ заснована в 1993 році, коли магазини фірми «Агротехбізнес» поклали початок становленню мережі дискаунтерів. Зараз компанія є найбільшою роздрібною мережею в Україні і налічує понад 800 магазинів, які розташовані практично у всіх регіонах України.

АТБ відкриває три нових магазини


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку