АШАН відкрив перший гіпермаркет в Житомирі (+фото)

АШАН відкрив перший гіпермаркет в Житомирі (+фото)

10.11.2017 08:40
  544
Ukrainian Retail Association

Відкриття першого торгового об’єкту французької мережі гіпермаркетів АШАН в Житомирі відбулося 9 листопада.

Магазин розташувався в торгово-розважальному центрі Глобал UA на вул. Київській, 77. На офіційній сторінці компанії АШАН Україна в соціальній мережі Facebook з’явилися перші фото нового гіпермаркету.

Нагадаємо, раніше на цьому місці працював гіпермаркет Караван, який відкрився в 2008 році. У червні поточного року стало відомо, що АШAН викупив торгові об’єкти мережі Караван в Україні. У власність французького рітейлера перейшло дев’ять гіпермаркетів загальною площею 58 000 кв. м, в тому числі – торговий об’єкт в Житомирі.

Крім власної випічки та кулінарії, в новому гіпермаркеті працює кафетерій АШАН під брендом Le Cafe.

Відзначимо, що завдяки придбанню мережі Караван компанія АШAН Україна збільшила частку ринку в регіонах і посилила свою присутність в чотирьох нових містах: Харкові, Дніпрі, Житомирі та Чернівцях. Тепер рітейлеру належать 20 торгових точок площею 160 000 кв. м.

Придбані гіпермаркети поступово переформатуються під стандарти і бренд AШАН. Перший АШАН замість Каравану відкрився в столичному ТРЦ Магелан. Як виглядає переформатований торговий об’єкт можна подивитися в фотоогляді RAU.

 Читайте також –

АШАН вільний: чому рітейлер продав свою частку в мережі Фуршет


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку