АШАН відкриває гіпермаркети в мережі ТРЦ Караван

АШАН відкриває гіпермаркети в мережі ТРЦ Караван

25.09.2017 12:24
  846
Ukrainian Retail Association

У другій половині жовтня французький ритейлер АШАН відкриє свої гіпермаркети в торгово-розважальних центрах Караван в Києві та Дніпрі.

Нагадаємо, раніше компанія АШАН Рітейл викупила активи мережі гіпермаркетів Караван. Трансформація магазинів відбуватиметься в кілька етапів. Закриття на ремоделінг гіпермаркетів в торгово-розважальних центрах Караван в Києві і Дніпрі відбудеться 6 жовтня, а відкриття нових торгових об’єктів АШAН – 20 жовтня.

«Прихід одного з найсильніших дистриб’юторів продуктів харчування в мережу торгово-розважальних центрів Караван, безумовно, матиме позитивний вплив на відвідуваність і задоволеність відвідувачів», – підкреслили в компанії, що управляє мережею ТРЦ Караван DCH Real Estate.

Відзначимо, що перший АШАН на місці колишнього гіпермаркету Караван відкриється 29 вересня в київському торговому центрі Магелан.

Раніше, в червні цього року, АШАН повідомив про придбання мережі гіпермаркетів Караван. Завдяки цьому Auchan Group збільшила частку ринку в регіонах і посилила свою присутність в чотирьох нових містах: Харкові, Дніпрі, Житомирі та Чернівцях. Тепер рітейлеру належать 20 торгових точок площею 160 000 кв. м.

Довідка. Holding Auchan – французька корпорація, представлена ​​в 16 країнах світу, що включає в себе три великих автономних організації: Auchan Retail, Immochan і Oney Banque Accord.

АШAН Рітейл Україна – компанія, яка об’єднує всі напрямки діяльності в продовольчому рітейлі. В Україні Ашaн Рітейл представлений 20 гіпермаркетами.

ТРЦ Караван – найбільша мережа торгової нерухомості в Україні, об’єднує в собі три торгово-розважальних центри, розташованих в Києві, Харкові та Дніпрі. Загальна площа торгових об’єктів становить близько 250 000 кв. м. Щорічно ТРЦ мережі відвідують понад 30 мільйонів людей.

Читайте також –

АШАН біля дому: французька мережа буде розвивати в Україні формат «магазин біля дому»


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Блиск поп-культури у кристалах Swarovski: як перша креативна директорка компанії змінює стратегію бренду

Перша в історії креативна директорка компанії Swarovski Джованна Енгельберт працює над тим, щоб бренд став привабливим для...
time icon  
  58
Усі новини ринку