Ашан відкриє двоповерховий ТЦ у Львові з коворкінгом та рестораном

Ашан відкриє двоповерховий ТЦ у Львові з коворкінгом та рестораном

06.09.2018 02:18
  5493
Ukrainian Retail Association

Новий ТЦ Ашан наразі будується в північній частині Львова на проспекті Чорновола. До його складу увійдуть гіпермаркет, торгова галерея, коворкінг та ресторан.

Про це RAU повідомила прес-служба компанія CEETRUS Ukraine (до червня 2018 року Іммошан Україна), яка виступає ексклюзивним брокером торгової галереї об’єкту. Як уточнили в компанії, гіпермаркет Ашан, який стане вже третім для мережі у місті, буде займати близько 7 000 кв. м, а площа бутикової галереї складатиме майже 1800 кв. м.

Новий ТЦ Ашан у Львові буде двоповерховим. На першому поверсі буде розташований гіпермаркет та бутикова галерея. На другому поверсі будуть розташовані інноваційний коворкінг та ресторан.

ТЦ будується поряд з житловим комплексом Авалон. Поруч знаходиться розвинена інфраструктура: дитсадки, школи, ліцеї, сквери, магазини, бізнес-центри, банки, АЗС, лікарні та аптеки.

За інформацією CEETRUS Ukraine зона покриття нового ТЦ складає 353 500 жителів у 10-хвилинній доступності. «Об’єкт має зручне розташування, гарне транспортне сполучення, вільну пішохідну доступність. Загалом, в зоні покриття нового ТЦ Ашан на етапі будівництва знаходиться 12 житлових комплексів, біля 5000 квартир, приватний сектор активно забудовується багатоповерховими будівлями», – зазначають в компанії.

Довідка. CEETRUS Ukraine (раніше Іммошан Україна) є міжнародним девелопером торгових центрів та рітейл-парків в Україні. Компанія управляє п’ятьма діючими торговими галереями (Київ, Львів), ТЦ Ашан Rive Gauche та Рітейл Парк Петрівка (Київ). Три великих проекти (ТРЦ Rive Gauche (Київ), ТРЦ OVI (Одеса) та Рітейл Парк Петрівка-2 (Київ) знаходяться на стадії розробки, реалізації з загальним GLA більше 200 000 кв. м.

Ашан – це міжнародна мультиформатна компанія-рітейлер, яка була заснована у 1961 році у Франції та на даний представлена у 14 країнах Європи, Азії та Африки. В Україні перший магазин було відкрито у 2008 році. Зараз мережа налічує більше 20 торгових точок (гіпермаркети, супермаркети, магазини біля дому), електронну комерцію та працює у 9 містах.

Читайте також –

Як виглядає перший в Україні магазин біля дому «Мій Ашан» (фотоогляд)


До останніх новин До популярних новин Підтримати редакцію

Раз на тиждень

ми будемо відправляти Вам 

найцікавіші новини тижня


Поділіться цією новиною в соціальних мережах


Читайте також

Усі новини ринку